Tarif Biryan

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
660b314a6d376ba6f24f5019a88bf31a.jpg

Konu bir şekilde üstlerde buna sevinilebilir bence konu sahibi olarak. Yoksa bütün bunlar hep ben evet benimle dalga geçildi alay ettiniz benimle, burcumla canım burcum:D
Biryan burcuyum ben artık

@Gül hanimcim açık açık yazayım da aramızda yanlış anlama olmasın. Ben sizin konularınızi severek takip ediyorum, normalde yazmiycaksam da gelip okunsun diye yazıyorum yani 🤔
Yemeklerle hiç alakam olmasa da gelip yazıyorum 🤷
Dalga geciyosam da sizinle geçmiyorum yani.
Yanlış anlamanizi hiç istemem 🥰

Konu bir şekilde üstlerde buna sevinilebilir bence konu sahibi olarak. Yoksa bütün bunlar hep ben evet benimle dalga geçildi alay ettiniz benimle, burcumla canım burcum:D
Biryan burcuyum ben artık

Ya ben cidden yemek konularına özellikle yazıyordum Gül hanım paylaşmış diye, ben şimdi bu hallere nasıl düştüm hiç anlamadım 😬

@Gül hanimcim açık açık yazayım da aramızda yanlış anlama olmasın. Ben sizin konularınızi severek takip ediyorum, normalde yazmiycaksam da gelip okunsun diye yazıyorum yani 🤔
Yemeklerle hiç alakam olmasa da gelip yazıyorum 🤷
Dalga geciyosam da sizinle geçmiyorum yani.
Yanlış anlamanizi hiç istemem 🥰

Ya ben cidden yemek konularına özellikle yazıyordum Gül hanım paylaşmış diye, ben şimdi bu hallere nasıl düştüm hiç anlamadım 😬
E tamam işte açıkladık, aydınlığa kavuştu bence. Burcumu değiştim yahu daha ne yapayım.
Gül hanım benimle dalga geçildi aramızda eğlendik sadece, yemek konularınızı bende takip ediyorum sizinle ilgisi yok efendim, lütfen=)

Geri