Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yine çok haklısın lefticim. kötü zamanlarda herkes yanında olur önemli olan mutlu zamanlarında kimin senin için sevindiği mottosuna sahiptim ki.. babam rahatsızlanana kadar. o zaman da şunu farkettim; iyi zamanlarında yanında olmayan çok koymuyor da, kötü zamanlarında beklediğin nasılsınları duyamamak insana daha farklı bir koyuyormuş. en yakınından bile olabiliyormuş. ve daha üzücüymüş..Anlaşmazlık yaşanan durumlarda ve zor zamanlarda insanları en iyi şekilde tanırsınız.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki noktasına virgülüne her kelimene katılıyorum. Babanın canı sağ olsun başka hiç bir şeyin kıymeti yok.yine çok haklısın lefticim. kötü zamanlarda herkes yanında olur önemli olan mutlu zamanlarında kimin senin için sevindiği mottosuna sahiptim ki.. babam rahatsızlanana kadar. o zaman da şunu farkettim; iyi zamanlarında yanında olmayan çok koymuyor da, kötü zamanlarında beklediğin nasılsınları duyamamak insana daha farklı bir koyuyormuş. en yakınından bile olabiliyormuş. ve daha üzücüymüş..