Birini tanımanın en iyi yolu.

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
onu eleştirmek ve gerçekleri dile getirmek

• Beğen
Tepkiler: ne
Anlaşmazlık yaşanan durumlarda ve zor zamanlarda insanları en iyi şekilde tanırsınız.
yine çok haklısın lefticim. kötü zamanlarda herkes yanında olur önemli olan mutlu zamanlarında kimin senin için sevindiği mottosuna sahiptim ki.. babam rahatsızlanana kadar. o zaman da şunu farkettim; iyi zamanlarında yanında olmayan çok koymuyor da, kötü zamanlarında beklediğin nasılsınları duyamamak insana daha farklı bir koyuyormuş. en yakınından bile olabiliyormuş. ve daha üzücüymüş..

Kimseyi tanıyasım yok bu aralar…

birine isinamiyorsaniz uzak durun, yeterli. gerisi gelir zaten. oyle herkesi tanimak istiyorum gibi bir dusuncesi de yok kimsenin. bazi insanlar daha uyumludur ve birbirine dogru cekilir. kendiliginden olusur her sey yani. arkadaslik-sevgililik veya her ne ise artik

dümdüz tanımak istiyorsanız foruma getirin. kimseyle ilgili tek yorum yapmayın ve 10 gün takılmasını isteyin. 10 gün sonra kimi sempatik, kimi itici, kimi zeki, kimi denyo bulduğunu sorun. çok fikir verir. mesela beni itici bulan birinde 190 boy, 30 bin lira maaş, adaleli vücut, adonis kası ne varsa hepsini unutun ve yol verin.

Son düzenleme:
yine çok haklısın lefticim. kötü zamanlarda herkes yanında olur önemli olan mutlu zamanlarında kimin senin için sevindiği mottosuna sahiptim ki.. babam rahatsızlanana kadar. o zaman da şunu farkettim; iyi zamanlarında yanında olmayan çok koymuyor da, kötü zamanlarında beklediğin nasılsınları duyamamak insana daha farklı bir koyuyormuş. en yakınından bile olabiliyormuş. ve daha üzücüymüş..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki noktasına virgülüne her kelimene katılıyorum. Babanın canı sağ olsun başka hiç bir şeyin kıymeti yok.

yaptığı hataların sorumluluğunu alıp almaması son 4-5 yılda beni aydınlatan en önemli şey oldu. hata yapmaları bile, bunun sorumluluğunu alamamaktan daha az üzüyor ve daha az hayal kırıklığına uğratıyor beni. en nefret ettiğim insan tiplerinden biri de bu sorumluluğu alıp adım atmadan, her şey normalmiş gibi dalgaya vurmaya çalışan, olayları başka yerlere çekerek üste çıkanlardır. hiçbiri hayatımda yok artık. zor oluyor ama oluyor. herkesi büyütemezsiniz ve herkese sonsuz toleransınız olmak zorunda da değil. sevgiyse sizinki de sevgiydi, kıymet bildiler mi? yok. e yallah.

ben vefalı bir insanimdir kendi capimda, birinin derdi oldugunda koşmaya çalışırım en azından ara ara sorar yaninda olmaya çalışırım, öyle çok derde de düşmem ama düştüm diyelim, aradım bulamadim o insana dair bütün bildiklerim sıfırlanır.
velhasıl insanı başınıza dert, gözünüze yas düştüğünde tanırsınız.
en azından bir çoğunu.

onun dışında insanları tanıma imkanınız yok,sanrilariniz vardır o da bir zaman sonra son bulur zaten

Geri