Birini tanımanın en iyi yolu.

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Sır verin , tecrübeyle sabittir .​

İyi günde ,kötü günde , bir gün geçirin.

Ona kötülük yapın.

Para ilişkisine girebilirsiniz.. Sır verebilirsiniz.. Güvenebilirsiniz.. Yol çok..

Ondan para isteyin. :D

Herkes kavgada kendini belli eder derler ama ben inanmıyorum, arkadaş ortamına girin ve bir iki kadeh içirin.
Orda herkes olduğu gibidir.

beni ne kadar tanıyorsanız
tanıdığınızı sandığınızı da
hadi birazcık fazla olsun
o kadar tanırsınız işte

İçine bakın. Eteğinin altına değil. Bilinç altına...

Çerez kasesi teoremi. Açıklayayım.

Genelde bunu yeni tanışılan kız arkadaşlar için kullanıyoruz. Öncelikle arkadaşımız gelmeden ucuz olan karışık kuruyemişten alıyoruz. Hani şu içinde hiç yenmeyen beyaz leblebiden olandan. Son olarak antep fıstığı ve kaju ile kombinimizi tamamlıyoruz. Kasemize öncelikle ucuz olanı koyup, üstüne de 6 adet antep fıstığı,4 adet de kaju bırakıyoruz. Daha sonra "ehehe canım ben bi mutfağa gidip geleyim, bişi ister misin?" benzerinde bir cümleyle mutfağa geçiyoruz. Ve unutmuyoruz, 6 antep fıstığı, 4 kaju! Sonra elimizde bir bardak suyla kız arkadaşımızın yanına oturup göz ucuyla kaseyi kesiyoruz. O da nesi?!!! Sadece kaju ve antep fıstıkları yenmiş. Hemen apar topar kız arkadaşımızı evden uğurluyoruz ve ilişiğimizi kesiyoruz.

Kavun değil maalesef kokyalamıyoruz. Kısacası tanımanın en iyi yolu falan yok.

İlginç ilginç deneylere tabi tutmayın insanları. Birini tanımanın en iyi yolu zamandır.
Zaten konu başlığı da tanımak üzerine, güvenilmez biri olup olmadığını ölçmek değil.

Fırsat verildiğinde ne yapabileceğine bakın.
Özü ve sözü aynı mı? Eylemindeki seçimleri ne?

Geri