tupmidemidedi
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ile benimki hastalıktan dolayı çok kortizon almaktan doğan bir süreçti 145 kgnun vermiş olduğu o ağırlık tansiyon vb bir sürü nedenden doğan hastalık...Bir alışverişe gittiğinizde olmayan kıyafetler..O yüzden bazı çocukların bunu anlayacağını zaten düşünmüyorum.Sadece güldüm geçtim garip bir toplumuz işte bu dar görüşlerimiz yüzünden hep aynı yerde sayıklıyoruz olan olay bu...Tabiki paylaşıcam bloğun linkini vermemdeki neden de gün be gün yazdığım içindi ama burdan da konu olarak açıcam yazıcam ne kdr çok kesime biraz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana artık o kdr ameliyat olan kişi varki ve nedensiz kişi 90 kg ile ameliyata yatıyor.Bence bunlar bile cehaletimizi gösteriyor
2.5 ayda 30 kilo verdim 56 bedenden 48 bedene d,üştüm bakalım inş devamı gelicek
evet ameliyattan sonra il ay 18 kilo verdim 2.ay toplamda 27 kg verdim ve.2.5 ay sonunda 30 kg verdim nedeni ise tamamen yiyememek ve sıvı beslenmek 15 gün boyunca Jose Chilavert Ve ras gelmemiş olabilirsiniz eğer tüm kurallara uyarsanız 6 ayda 60 kg veren örnekler çok..