Biri Tüp Mide Mi Dedi

Konu sahibi son olarak 3580 gün önce görüldü
ile benimki hastalıktan dolayı çok kortizon almaktan doğan bir süreçti 145 kgnun vermiş olduğu o ağırlık tansiyon vb bir sürü nedenden doğan hastalık...Bir alışverişe gittiğinizde olmayan kıyafetler..O yüzden bazı çocukların bunu anlayacağını zaten düşünmüyorum.Sadece güldüm geçtim garip bir toplumuz işte bu dar görüşlerimiz yüzünden hep aynı yerde sayıklıyoruz olan olay bu...Tabiki paylaşıcam bloğun linkini vermemdeki neden de gün be gün yazdığım içindi ama burdan da konu olarak açıcam yazıcam ne kdr çok kesime biraz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana artık o kdr ameliyat olan kişi varki ve nedensiz kişi 90 kg ile ameliyata yatıyor.Bence bunlar bile cehaletimizi gösteriyor

ile benimki hastalıktan dolayı çok kortizon almaktan doğan bir süreçti 145 kgnun vermiş olduğu o ağırlık tansiyon vb bir sürü nedenden doğan hastalık...Bir alışverişe gittiğinizde olmayan kıyafetler..O yüzden bazı çocukların bunu anlayacağını zaten düşünmüyorum.Sadece güldüm geçtim garip bir toplumuz işte bu dar görüşlerimiz yüzünden hep aynı yerde sayıklıyoruz olan olay bu...Tabiki paylaşıcam bloğun linkini vermemdeki neden de gün be gün yazdığım içindi ama burdan da konu olarak açıcam yazıcam ne kdr çok kesime biraz yardımcı olabilirsem ne mutlu bana artık o kdr ameliyat olan kişi varki ve nedensiz kişi 90 kg ile ameliyata yatıyor.Bence bunlar bile cehaletimizi gösteriyor

Birilerine göre iş yapmıyoruz.
Burda sana neyin doğru olduğu, insanlar eleştirmeyi ve kendi doğrularını empoze etmeyi sever.Geçmiş olsun, sakın bırakma sonucta buda bir sürec..
Her ne kadar kolay gibi gözüksede ipin ucunu kacırdığında hayatına maal olucak sonuclar doğurabilir Allah muhafaza.
Blogundaki yazıları burdaki sayfanada paylaşabilrisin link vermeden.
Bir çok kişi ilginecektir.

Dün akşamdan beri konu başlığını "Biri tüp mü dedi" olarak okuyorum, nasıl itici bulduysam konuyu artık.

evet ameliyattan sonra il ay 18 kilo verdim 2.ay toplamda 27 kg verdim ve.2.5 ay sonunda 30 kg verdim nedeni ise tamamen yiyememek ve sıvı beslenmek 15 gün boyunca Jose Chilavert Ve ras gelmemiş olabilirsiniz eğer tüm kurallara uyarsanız 6 ayda 60 kg veren örnekler çok..

evet ameliyattan sonra il ay 18 kilo verdim 2.ay toplamda 27 kg verdim ve.2.5 ay sonunda 30 kg verdim nedeni ise tamamen yiyememek ve sıvı beslenmek 15 gün boyunca Jose Chilavert Ve ras gelmemiş olabilirsiniz eğer tüm kurallara uyarsanız 6 ayda 60 kg veren örnekler çok..

Konunuzu yeni gördüm, bende zamanında 109 kiloya çıktım.
Spor ve dengeli beslenme ile 85'e kadar düştüm.
Şimdi ise sadece sağlık için spor yapıyorum ve her gün yapıyorum.
Size gelirsek yaptığınız şey son derece yanlış kilo vermek için vücuda müdahalede bulunmak yanlıştır. Birincisi ve en önemlisi bu ameliyatın en onemli yan etkisi her yediğinizi kusmanızdır.

UrophLed senin adına çok sevindim ama ben kilo veremiyordum kortizon kullanmaya devam ettiğim için ayrıca kusmam sadece 1-2 kez oldu yavaş yersem ve doyduğumda durursam kusma olmuyor.Spora dün başladım bende :)

Öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı gösterebilir misiniz ?
Yuzunuzu göstermenize gerek yok : )

Resimlerinizi internete yükleyin hızlı cevap kısmında dünya işaretinin sağındaki grafik ekle simgesine tıklayıp açılan pencereye resimlerinizin linkini yapıştırın.

Şimdiden başarılar

13892130_1665566657098437_8053948349308155021_n.jpg

Şimdiki halim bu :)

13600106_1646162015705568_7159511140924154097_n.jpg

Bunu reklam sanmayın hastanede before-after yapıldığı için altında doktorun ismi yazıyor :)

Çok geçmiş olsun dilerim sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışırsiniz bol hareket su ve sağlıklı yiyeceklerle:)

Çok geçmiş olsun zamanla daha da verirsiniz sanırım artık o resimlerinizi de bekleriz:tatlı:

Geri