Biri Tüp Mide Mi Dedi

Konu sahibi son olarak 3578 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhabalar
4 senedir kendimi kontrol edemediğim bir iştaha sahiptim.145 kgya kdr ulaşmış olduğum gün buna dur demenin zamanı geldiğini anladım.Ve bir hekim kızı olarak da araştırmalarıma göre Bahçelievler Medicana Genel Cerrahi uzmanı DOç.Dr.Cengiz Erişe gittim.İyiki de gitmişim.3 aylık ameliyatlıyım ve 30 kg verdim.56 bedenden 48 bedene düşüşümü kutluyorum şuan .Obezite çağımızın hastalığı.Doymayı bilmeyen midemiz için sağlığımızın kaybolmaması için obezite cerrahisini destekliyorum özellikle emin ellerde yapılması her zaman en doğrusu.Ameliyat öncesi ve sonrası her daim yanınızda olan doktor bulmak ise bu ameliyat ilkesinin başında geliyor o yüzden çok şanslıyım bu konuda..Benim doktorum gece 12 de bile telefonlarına bakan ve bizzat ilgilenen biri.Kendinizi ertelemeyin arkadaşlar.
Ameliyat öncemi ve sonramı gün gün paylaştığım bloğum ise:

Kutluyacak bir şey göremiyorum ben, sizin gayretiniz değil bu,diyet yaparak zayıflayanlar başarıya ulaşmış kişilerdir,mideyi kes biç.kelepçe tak Aaa ben başardım diyenlere gülüyorum.
150 kilodan 67 kiloya düşenler bilirim başarı onların başarısı. 250 300 kilo olanlara ameliyat olabilir çünkü çok fazla kiloları var.

Siz diyet yaparakda zayıflıyabilirdiniz,
İyi bir diyetisyen eşliyinde sağlıklı beslenme planıyla hedefinize ulaşırdınız..

Sağlıkla kalın....

ben beni tebrik edin veya doktorun reklamını yapmıyorum arkadaşlar.Obezite sağlığı tehdit eden ve hastalık yüzünden diyetisyen ve sporla zayıflayamayanlar var buna bende örneğim.Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmak ne kadar kolay değil mi?Elin kırıldığı zaman doktora değil çıkıkçıya mı gidersin?Biraz mantıklı düşünün yorum yapmak için yapmayın arkadaşlar! Ameliyat olanlar salaklığından yada başarısızlığından dolayı değil sağlık için ameliyat oluyorlar güzellik için de değil.Keşke güzellik için olsaydı ama bilirmisiniz 25 yaşında 22 tansiyonla gezmeyi o yüzden yorum yapmadan önce empati kurun :)
Hepinize teşekkür ederim

evet ko0skocam doçent doktor benim reklamıma kaldı :) karalama ve eleştiri olsun da nasıl olursa olsun bravo tebrik ederim :)

Yaww he he ,Doktorun adını yazmasaydın tamamdı da, yazmışsınız,Bu reklam değilde nedir çok komik.
forumda kilolu yok,sağlıklı beslenen üyeleriz biz :p yanlış yerdesiniz :D

çok ironiksin sadece gülüyorum :) eminim öylesindir öyleysen niye tüp mide konusunu okuyorsun :) neyse basitleşti muhabbet evet doktorun adını yazdım annemde hekim dur onunda reklamını yapiyim ee ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz :) sende benim konum üstünden kendine reklam yapma :) gerçi prim nasıl kazanıcan onun bunun konularına yorum yaparak unutmuşum :)

Hı unutmadan forumda kilolu yok demişsin hayırdır tüm forumu bilecek kadar hepsiyle ilgilenmişsin maşallah :) neyse sana daha yazarak kendimi senin seviyene indiremicem :)

Teşekkür ederim ile çok saol heleşükür biri anladı reklam için olmadığını..inşallah darısı benim gibi olan herkesin başına inş...çok teşekkür ederim güzel ve nazik yorumun için

tupmidemidedi rica ederim.
İlgilenenler için iyi bir doktor mutlaka önemli.
Kilo almak ne kadar kolaysa, vermekde bi okadar zor.. İşin reklamından çok ehli önemli.
Herkes aynı şeyi düşünecek diye birşey yok.
:)

ile aynen ama insanlar yorum yapmak için yapıyor bu konuda blinçsiz o kdr kişi varki ben 4 sene araştırdım ameliyat olmadan önce nihayetinde karar verdim ve sonucundan memnun olduğum şeyi tavsiye ediyorum kimsenin benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum sadece konu bu

tupmidemidedi Merhaba, eğer geçirdiğiniz operasyon sonucu bloğunuza eklemek istediğiniz yazıları bu bölümde paylaşacaksanız sorun yok ancak biz burada herhangi bir reklâm içerikli hiç bir link görmek istemiyoruz, lütfen alınmayın. Örneğin tüp midelilerin çektiği zorlukları veya ameliyat evrelerini yazmayı düşünüyorsanız sağlık bölümüne konu açabilirsiniz. Hayırlı günler.

yazarım yolcu problem değil.Sadece kişisel sayfa olduğu iin link paylaştım önemlide değil linki kaldırabilirsiniz :)

ile aynen ama insanlar yorum yapmak için yapıyor bu konuda blinçsiz o kdr kişi varki ben 4 sene araştırdım ameliyat olmadan önce nihayetinde karar verdim ve sonucundan memnun olduğum şeyi tavsiye ediyorum kimsenin benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum sadece konu bu

Amin.
Her başarısızlık biraz daha yemeye itiyor insanı kilo vermek için uğraşma da..
Bu tarz yöntemler birileri tarafından başarı kabul edilmese de; netice de risk. Öyle bir kalıba sokuluyor ki insan o hale gelinceye kadar kendinizi anlatmanızı bekliyorlar.
Burda tecrübelerinden bahsedip birilerine verimli olabilirsin.
Memnun etme kısmına bakarsak, boşver nede olsa kimse olmayacak.

Geri