Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Görsem yanına gideceğim yakın olmak isteyeceğim tek ünlü şu an hayatta değil. Zaten çoğu ünlüyü selam verse dahi tanımam.​
U M R U M D I Ş I

sinema/tv emekçisi olunca az çok tanışıyorsun zaten ama postçunun setçi kadar diyaloğu olmuyor. istanbul'a ilk geldiğim sene alanımın en iyilerinden biriyle tanıştım, mustafa preşeva: çokça öğüdü oldu hatta sağ olsun, var olsun. ben de yugoslavya'dan geldiğimde senin gibiydim falan demişti. moral olmuştu o zamanlar için. oyunculardan da üst nokta diyebileceğim, haluk bilginer, güven kıraç ve altan erkekli'yle tanıştım. yeni kuşaktan da serkan keskin. tabi ismail abiyle tanışmamın vesilesi iş olmadı. kuşlar oyununu izlemiştik. sonra bi anda kuliste çay içerken bulduk kendimizi.

haluk bilginer ile tanışmayı ben de çok isterdim doğrusu. aynı ortamda bulunmuşluğum oldu ama yanına gitme fırsatım olmadı.

J.Lo'yu 15-20 metre uzaktan görmüşlüğüm, İspanya'da iken Álvaro Morte'den ve Türkiye'ye geldiğinde imza gününde Grangé'den imza almışlığım var.

en yakın arkadaşlarımdan biri terkos hasan'ı otobüste görmüştü. iyi anı. (ben de görmüşüm sayılır o kadar yakın arkadaşım)

sarıyer’de kıvanç tatlıtuğ’u görmüştüm..porche arabasının yanında. aşırı yakışıklı.....bihterli dönemdi adnan beyi de görmüştüm kdkj.
ak merkezde hande ataizi ile karşılaşmıştık
kasımpaşa’da ibrahim tatlıses’in bi çekimine denk gelmiştim

istanbul’da yaşayıp ünlü görmeyende ne bilim...bakın şimdi lalahanda tavuk horoz dışında ünlü görmüyorum.

türk ünlülerden hemen hemen hepsini gördüm ben ya. bazılarıda pederin arkadaşı zaten heheasddxczqawed

İki sene evvel Alp Navruz'u, İstanbulda katalog çekimleri için seçmelere geldiğimde görmüştüm..

Cok kez oldum. isim icabi cok kez oturup yemek yedim.

Benim icin sahsi olarak tanistigim en unlu kisi Tim Robbins’dir.

Sene 2006, New York Kaplan İnternational isimli dil kursunun onu, gunduz vakti. Disarda ders molasinda sigara iciyoruz, onumuzden yuruyerek gecti. Yanimizdaki arkadaslar seslendi sagolsun durdu gulumsedi, arkadaslarimdan biri New York Film Acedemy’ye kabul almaya calisiyordu biz once sadece resim cekilmeyi dusunurken baya baya anlatti cocuga, sagolsun.

Tr’deki siyasiler benim icin cok kapsama alanina girmiyor, tabi yinede hikayeler varsa okumak isterim.

Gelsin yorumlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dua Lipa.

Yakından gördüğüm de Tove Lo, Brian Warner, Rita Ora. Hepsi benim canım.. özellikle Dua.

• Beğen
Tepkiler: X
Kasım 2011'de paco de lucia'nın konser sonrası kulis önünde ısrarlı bekleyişimin ardından kısa bir tanışma fırsatım oldu
2013'de Doğan Canku ile tanıştım.Gitarını bana uzattı " Çal bakalım " dedi heyecandan rezil bir solea çalmıştım. :D

Geri