Bir ünlüyle en yakın olunan an

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
princo cd+32 ekran tv+vcd
bücür cadının "zabıta enver"ini bakırköy carusel avm de iddaa oynarken görmüştüm yaklaşık 11 sene önce
haluk levent ile kuşadasında tanışmak
metallica 99 ali samiyen konserini bir büyüğümün omuzlarında izlemek ve james hetfield ile aynı anda "whiplash" diye bağırmak.
2003 de taksim dorock bar da lavaboya girip yan pisuvarda teomanı sevişirken görmek
temsili
https://www.magazinkolik.com/d/other/teo-rus5.jpg
https://www.magazinkolik.com/d/news/9179.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2007/09/16/8D1A9458D7DCED4E87373A2Cr.jpg
https://www.magazinkolik.com/d/other/teo-rus3.jpg

Son düzenleme:
Stockholm, yasandi gercekten, anlik konusunda gorselini paylastim baskanin.

Hilal agiz aliskanligiyla da olsa oyle dedi, catla sjdkgkg

İzmir Çeşme de Safiye den Faik i gördüm yanımdan geçtiler.

Millet çeşme de neler görüyo bana safiye Faik denk geldi. :(

biri de dedi ki "baskanim 3 koruma az degil mi sen ulkenin gelecegisin"

adam dedi ki "halkiyla problemi olmayana fazla bile, ben bu arkadaslari yordugum icin uzuluyorum bile"

sanirim idari bi zorunluluk ki cok dogru. kimin ne oldugu belli olmaz.

Sermiyan Midyat ile Adidas kuyruğunda birlikte beklemiştik....
Tarık Mengüç ile hastane bahçesinde simit yemiştik....
Ferhat güzel istiklalde selam vermişti...
Çok güzel hareketler iboyla d&r’da kitap bakmıştık...
İbrahim Erkal’ı da Erzurum evlerinden çıkarken görmüştüm,el sallamıştı bize...

Cem Adrian'la anket yapmıştım, sarılmıştık ve ayrılmıştık. Canım benim çok tatlı. Koray Avcı'yla aynı sıralarda ders gördük, spor salonunda da kendisi bana yürüyordu tabii o zamanlar böyle değildi. Yetenek sizsinizden elenmiş rapçiydi. Ferhan Şensoyla sırt sırta içtik. Ezhel ve Keişanla bir dönem takıldık. Leyla ile Mecnun'daki Ardayım ben Arda diye bilinen Ushan akrabamız olur, çok yemek yedik haliyle. Derya Köroğlu ile bir Avm konserinde denk gelip çay içerken gidip yan masasına oturup izlemiştim. Volkan Konak annemlerin çocukluk arkadaşı olduğundan mütevellit Trabzon'da oturmuşluğumuz var. Oha ben atanamamış ünlü müyüm yoksa? Ama en güzeli Gazi festivalinde Ali Kınık geçerken ulumaktı.

Twitter de sadece Mark Benecke ile sohbet ettim.

Alişan 'la karşılıklı futbol oynadık amatör kümede. O zamanlar Aynalı Tahir dizinde oynuyordu ve salt ünlü olduğu için 9 numarayı vermişlerdi kendisine.
Maçtan sonra yancılar gibi yanıma geldi ve formamı istedi. Vermedim tabii.

Üvey Baba 'nın Lamia'sı çalıştığım şirkete iş görüşmesine gelmişti, işe alınmamıştı.

Şahan Gökbakar bir tanıdığın çok yakın arkadaşı, kısa bir sohbet etmiştik.

Deniz Seki çalıştığım şirkete gelmişti kendisini tanımadığım için biraz bozulmuştu.

Şenol Güneş çalıştığım plazada Karadenizli bir müteahhitin ofisini sormuştu.
Şu şu katta hocam deyince de onu tanıdığıma memnun olduğuna yorduğum anlamsız bir hareketle halimi hatrımı sormuştu.

Alişan 'la karşılıklı futbol oynadık amatör kümede. O zamanlar Aynalı Tahir dizinde oynuyordu ve salt ünlü olduğu için 9 numarayı vermişlerdi kendisine.
Maçtan sonra yancılar gibi yanıma geldi ve formamı istedi. Vermedim tabii.

Üvey Baba 'nın Lamia'sı çalıştığım şirkete iş görüşmesine gelmişti, işe alınmamıştı.

Şahan Gökbakar bir tanıdığın çok yakın arkadaşı, kısa bir sohbet etmiştik.

Deniz Seki çalıştığım şirkete gelmişti kendisini tanımadığım için biraz bozulmuştu.

Şenol Güneş çalıştığım plazada Karadenizli bir müteahhitin ofisini sormuştu.
Şu şu katta hocam deyince de onu tanıdığıma memnun olduğuna yorduğum anlamsız bir hareketle halimi hatrımı sormuştu.
Lamia'nın da yüzü hiç gülmemiş ya :(

Lisede sırf kızlar istedi diye Mustafa Sandal'ın Ortaköy'de bulunan evine gidip neredeyse zorla içeri girmiştik.. .d

bendeniz ile karacaahmet sakirin camii'nde cenaze namazina saf tutmak

en yakın olduğun an
seviştiğin andır
diğerleri hep avuntu

Adana Hilton Otel de Hadiseyle asansörde karşılaşmıştık selamlaşmıştık.
Günay restaurantta Arkadaşlarla gitmiştik masamıza oturup şarkı söylemişti coşmuştuk kızlarla. Kıbrıs’da Mematı’yle otelin havuzun da karşılaşmıştık.
Eskişehir’de festivalde bir sürü sanatçıyla yan yana gelmiştik.
Vay bee ne günlerdi festival havası çok güzel oluyor kanımızın kaynadığı zamanlardı.

Geri