ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Bir kitap sitesinde "35 saatte okudu" yazıyordu kitap okuma Aşkı sanırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç cilt kanki kunki?24 saatte suç ve cezanın tüm ciltlerini okumuştum
31Kaç cilt kanki kunki?
sen istediğin gibi yazabiliyosan başkalarının istediğini yapmasına neden sazanlık diyosun insanların özgürlüğünü kısıtladığının farkında mısınarkadaslar geyik yapıyoruz. 31 yazmışım yalancı emojisi atıyorsunuz.
Okumadım zaten sizin gibi sazanların atlayacagını bildigim icin 24 saat süre dedim
uLan Klaus'un YALaNini OrtAyA CıkarMısAM KurBaN Hanii ee GIzLAr YoKKMu Bir HAHAHA mesajıMA hüüü
sen istediğin gibi yazabiliyosan başkalarının istediğini yapmasına neden sazanlık diyosun insanların özgürlüğünü kısıtladığının farkında mısın
ayrıca birçok yazıda ikinci paragraftaki gibi tavır takınıyon eskiden komik görünüyodu ama şimdi çok itici
31 dedim işte . ... geçtim senle sen git biraz karı kız yorumlarına hahaha at kardesm hadiOltaya gelen kendisi haberi yok. 31 diye atladı hemen bir de açıklama yapıyor shshshs
Aynen kanka , düzenleyip kitap var diye eklemissin.Ya sen neden üzerine alınıyorsun cümlem bitmemiş…. Jsksksks seni alıntılamadım bile hjsjskdkdkss OMG!!!
Hahaahahahha jdkdkdkd sen her yazdığımı üzerine alınacaksan olmaz böyle yoksaysana sen kafan rahat olsunwbden haber sal mesajlarına HAHAHA atsın böyle sarmıyor tesekkürler