Bir kitabı kaç günde bitiriyorsunuz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir kitap sitesinde "35 saatte okudu" yazıyordu kitap okuma Aşkı sanırım

Sürükleyici ise bi iki günde bitirim
Yıllardır bitiremediğimiz Kitaplar var jkjkjk

Suç ve ceza tek cilt olarak okumuştum sanırım 2 ve yA 3 cilt olmalı

arkadaslar geyik yapıyoruz. 31 yazmışım yalancı emojisi atıyorsunuz.
Okumadım zaten sizin gibi sazanların atlayacagını bildigim icin 24 saat süre dedim

uLan Klaus'un YALaNini OrtAyA CıkarMısAM KurBaN Hanii ee GIzLAr YoKKMu Bir HAHAHA mesajıMA hüüü

Ortalama 2 ay kadar diyebilirim

arkadaslar geyik yapıyoruz. 31 yazmışım yalancı emojisi atıyorsunuz.
Okumadım zaten sizin gibi sazanların atlayacagını bildigim icin 24 saat süre dedim

uLan Klaus'un YALaNini OrtAyA CıkarMısAM KurBaN Hanii ee GIzLAr YoKKMu Bir HAHAHA mesajıMA hüüü
sen istediğin gibi yazabiliyosan başkalarının istediğini yapmasına neden sazanlık diyosun insanların özgürlüğünü kısıtladığının farkında mısın

ayrıca birçok yazıda ikinci paragraftaki gibi tavır takınıyon eskiden komik görünüyodu ama şimdi çok itici

sen istediğin gibi yazabiliyosan başkalarının istediğini yapmasına neden sazanlık diyosun insanların özgürlüğünü kısıtladığının farkında mısın

ayrıca birçok yazıda ikinci paragraftaki gibi tavır takınıyon eskiden komik görünüyodu ama şimdi çok itici

sazanlık yapana sazanlık yaptı derim
sözde gelicek yalanımı ortaya cıkarcak benim üzerimdem geyik döndürücek biz bu işlerini kitabını yazmısız kardesim acın okuyun

inanırmnısın scope , benim yazdıklarım senin veya saz arkadaslarına komik gelmemesi zerre umrumda deil,?

ben istediğimi yazıp cizebiliyorum da ben gidip kimin bu tarz yorumlarını etiketlemişimde sözde yalanını ortaya cıkarmak icin kac cilt diye sormusum? ( veya benzeri bir yorumumu görebilirmisin ) ? gidip gün yüzü görmemiş kisilere olta atıp avlayabilirsiniz arkadaslar ben sikletiniz deilim maalesef

Son düzenleme:
Oltaya gelen kendisi haberi yok. 31 diye atladı hemen bir de açıklama yapıyor shshshs

Arkadaşlar adam ironi yaptı abartmayın bu kadar

Ya sen neden üzerine alınıyorsun cümlem bitmemiş…. Jsksksks seni alıntılamadım bile hjsjskdkdkss OMG!!!
Aynen kanka , düzenleyip kitap var diye eklemissin.
nası çukursun sen ya. bak diyalog kurmuyorum senle mercimek beyninle gelip hala laf atma derdindesin?
aşıksan söyle bana ? yada nebilim arkadas olmak istiyorsan seve seve ama boyle çirkinlesme ayrıca lütfen arkadaslarına wbden haber sal mesajlarına HAHAHA atsın böyle sarmıyor tesekkürler

Her şeyi de üzerine alınıyor pfff gidiom bb jskdkdkdkdkdkdld

100-150 sayfalık kitapsa birkaç saatte okuduğum oldu da kalın kitaplar bir hafta falan bulur. Çok akıcı olup da 500-600 sayfalık kitabı 2 günde bitirdiğim de olmuştur.

Geri