Bir kitabı kaç günde bitiriyorsunuz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
o zaman takılmıyon ciddisin
fifti fifti.
ciddi oldugum hususlarda ciddilesirim ama sonra ulan kalpler kırılmasın şurda kac yıldır forumda birlikteyiz ne gerek var yani tatlı tatlı takılmak varken laf atmalara ne gerek var yani. biraz şirinlik yapmak iyidir gonul almayı severim ilk adımı atmayı severim tatlı dille uyarılar yapmayıda severim öyle işte.
yani kafalarda uyusuyor uyusuyor yani biliyorum ne gerek var sarıp sarmalayalım birbirimizi ne gerek var tavır almaya nebilim öyle işte ya
selam ve dua ile.

fifti fifti.
ciddi oldugum hususlarda ciddilesirim ama sonra ulan kalpler kırılmasın şurda kac yıldır forumda birlikteyiz ne gerek var yani tatlı tatlı takılmak varken laf atmalara ne gerek var yani. biraz şirinlik yapmak iyidir gonul almayı severim ilk adımı atmayı severim tatlı dille uyarılar yapmayıda severim öyle işte.
yani kafalarda uyusuyor uyusuyor yani biliyorum ne gerek var sarıp sarmalayalım birbirimizi ne gerek var tavır almaya nebilim öyle işte ya
selam ve dua ile.
hıhı oldu tamam

hilal gelmeden konu kapansaydı iyiydi yine gelip yarenin aklını celicek diye korkuyorum (!)

O değilde, takılıyorum arkadaşlar ya kimse kimsenin saz arkadaşı değildir
Herkes yetişkin bir birey sonuçta herkesin kendi düşünceleri var kimse kimsenin düşüncelerini değiştiremez
ayrıca alıntıyı sildim yaren, bidaha laf atıcaksan at ama öyle atma taam mı CANISI.
hiç yaşanmamış gibi yapalım kalpler kırılmasın Farzetki bu aşkı pardon bu olayı hiç yaşamadık... @yarchitecten
olm siz rahatsız mısınız ya? arkadaslarımın kimle muhatap olup olmadıgı zerre umrumda degil. isterse nikahına alsın. bi de yine yazmış…allahım sen sabır ya….dövcem bi gün birinizi gerçekten

yok ya, 2 kere birisi benle muhattap oldugunda
klausla muhattap olma bana yaz ben sana kimle muhattap olacagını söyliyim yazmıstın ( ciddiye almadım zaten takılmalık yazıodun bencede )
o yüzden yine dedim seni kırdıysam kusura bakma. hilal ( bende takılmalık yazdım ciddi deildim)
selam ve dua ile

Kitap okuma suresi okunan kitabin turune gore,degiskenlik gosterebilir.Zira okudugunuz bir roman ise ve dili de akiciysa,3-10 gun gibi kisa bir sure de bitebilir.Lakin eser kavramsal ve metadolijik bir eserse bu sure uzayabiliyor.Cunku mesleki kitaplar bizim gundelik hayatimizda kullanmadigimiz bir dil ve mantaliteyle kaleme alinmis olabilir.

Gectigimiz yillar da Gazali'nin İhya-u Ulumi'd-Din adli eserini okumustum.Toplam da 4 cilt ve her cilt 10 eserden olusuyor.Mana ve muhtevasi itibariyle hem zorlayici,ince nuanslarsan oturu hem de bunaltan bir eserdi.

Hoşuma giden ve akıcı bir kitapsa kısasürede biter bütün boş anımı ona ayırırım… ama sarmayan bir kitapsa hiç bitmez bir kitap vardı hiç ilerlemiyordu 1 yılda bitirmiştim :dd uykum gelmediğinde çabuk gelsin diye okuyordum :d

Şartlandirmiyorum keyfe keder olursa.
Iş konusuna yorum yapmak istemiyorum ya..
Cinler tepeme cikabilir...cünki hep deadline.

Bir ayda bitiremediğim her kitap sonsuza dek yarıda kalıyor.

Fantezi/Epik fantezi yada ortacag temali kitaplari 2 haftada bitiririm oyleki isim oldugu zamanlar yada ise gidip gelirken telefona ebup'ini indirip okumaya devam etmeye bile calisirim.
Kagitlarla ilgili fobim oldugu icin genelde epub olarak okurum.
Onun disinda bulunan piskolojik gerilim / ghostnovel / felsefe / manga / cizgiroman gibi seyleri yaya yaya okurum ve elimle tutmadan okurum kitap tutucu kullanarak. Ya da yatmadan evvel yarim saat okurum aklim kalmissa. Ama simdiler de vakit bulamiyorum calismak ve playstation/pc de oyun oynamaktan. O yuzden iyice saldim awk2
Su siralar ise gidip gelirken manga ve cizgi roman okuyorum.
Favori evrenim dc
Fck the marvel comics

Geri