Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
, kendimle celistigim seyler büyük ihtimal geyik diye yazdıgım şeylerdir veya sazan.avi olayları@hopee kendinle çelişen şeyler yazıyon da şu an müsait değilim yazamicam
yaz bunu bir kenara senle samimi bir kanki olacaz ve arkadaslarını bile yok sayacaksın benim için...Hahaahahahha jdkdkdkd sen her yazdığımı üzerine alınacaksan olmaz böyle yoksaysana sen kafan rahat olsun
Ğuhahahahahhahaha nesin sen Cem Yilmaz mı?yaz bunu bir kenara senle samimi bir kanki olacaz ve arkadaslarını bile yok sayacaksın benim için...
fikrini deistireyemeyecekler benle samimi olacaksın onlar olma etme dese bile.
neyse canısı iyi kal
Hayır, ben benim, ben , kendine itiraf edemedigin o hoş buldugun cocugumĞuhahahahahhahaha nesin sen Cem Yilmaz mı?
Hayır, ben benim, ben , kendine itiraf edemedigin o hoş buldugun cocugum
bi adım atsam ters yaparmı acaba diye düşündüğün kişiyim merak etme yapmam
ben ulan simdi klaus a yazsam saz arkadaslarım bana ne der bunuda dusunmeliyim duraksamalıyım dedigin cocugum.
neyse dm'm açık ;)
ben bağımsız yazıyom beni de saz arkadaşı sanıyo galiba :ddsdjkfhsdj saz ark, kanki ve kunki, çete....... durduk yere konu ile uzaktan yakından alakamız yokken mevzu neden bize geliyor Spam/Adversiting sdjgdshsad ölücem.
ben direkt kankasıyım, ama olayla o kadar alakam yok ki.fgkgfhben bağımsız yazıyom beni de saz arkadaşı sanıyo galiba :dd
dkfgjdf dağılabiliriz.......heh "takılıyorum" da geldi olay tamamlandı :d
maksat mevzu uzamasın r31z'im,heh "takılıyorum" da geldi olay tamamlandı :d
o zaman takılmıyon ciddisinmaksat mevzu uzamasın r31z'im,![]()