Bir kitabı herkes okuyor diye okumamak

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Banane herkesten ya, kitabimida mi onlara gore okicam yada okimicam :T:

Konu başlığı ile tezat oluşturan içerikteki açıklamaya bir ben takılmışım anlaşılan.ddd

Herkesin okuduğu kitap ve herkesin izlediği filmlere soğuğum.

Herkes okuyor diye ilgisini çekmiyordur.

Okuyun arkadaşlar bişey kaybetmezsiniz, size ne kadar uymasada bir kitabı sadece kendine uygun olduğu için senin görüşüne uyduğu için okumak sadece inandığınız şey hakkında ilerlemenizi sağlar ama sizin görüşlerinizin tersi bir kitabıda okursanız işte ozaman gerçeği bulabilirsiniz ozaman karar verebilirsiniz.

Konumuza gelicek olursak; Hiç ilginizi çekmiyorsa bile kültürünüzü genişletirsiniz sonuçta popüler olmalı o kitap :)

O ben de çok var maalesef. Modası geçince okumayı seviyorum ben. Herkesin elinde olan bir kitap bana çekici gelmiyor nedense.

Başlık A diyor
içerik B diyor

ben de V diyorum

ABV.​

Böyle bir saçmalık olamaz.

O, o kitabı okumasada olur.

Kısaca ben modayı takip etmiyorum. Bu bir kitap olabilir ya da bayılsam da almadığım bir bralette. Tek tipleşmek istememek de benim hürriyetim. Hadi bakalım.

Tutunamayanlar ve Kürk Mantolu Madonna dan soğudu insanlar sanırım. Kitap bütünü değil de bazı klâsik ağıza sakız alıntılar can sıkıcı oluyor.

Moda diye kitap okunmayacağı içindir.
Bir kitap kendisi ile kurulan bağ ölçüsünde değerli görülmeli.

Okudum aslında. Misal Kürk Mantolu Madonna. Bu kadar abartılacak bir kitap değil bence. İçimizdeki Şeytan ve Kuyucaklı Yusuf daha iyiydi bana göre.

herkes okudu diye değil de ben tavsiye edilen kitapları seviyorum; birileri önersin mesela bana okuyayım, beğenip beğenmeme durumuna üzerine konuşalım, tartışalım vs. bilmem, benim hoşuma gidiyor.

moda olduğunda tüketmek için koşunca ve bu çok hızlı tüketir hale gelince itiliyorum, evet bu kişi ben olabilirim. kitaplar için değil ama izlenebilir şeyler için daha çok yaşıyorum bunu. mesela game of thrones, o kadar bayık o kadar itici geliyor ki, sırf övdüklerinden açtım ve direne direne 6 bölüm izledim ama ı-ıh. her tüketilen şey illa çok güzel olduğundan tüketilmiyor işte ama çok övgü alınca da bir şeye “sevmedim” demek zor geliyor insanlara. sevmedim kardeşim. suç mu?

Herkesin okuduğu kitaplar genelde tavsiye edilenler oluyor, bende okuyorum vallaa

Geri