Bir Kahraman gerek herkesin hayatına...

Konu sahibi son olarak 3498 gün önce görüldü
Zamanla geçer dedikleri ne zaman geçer?
Geçmedi
Alıştım sadece...

“Seviyorum” diye başlayıp, “gidiyorum” diye biten bir cümleydi bizim hikayemiz. Hep yan yanaydık aslında ama aramızda uçurumlar büyüttüğümüzün farkına varamıyorduk bir türlü. Bu yüzden biz seninle hep iki kişi olduk ama asla bir çift olamadık.

Ne aradığını bilmeyene bulduğu herşey doğru gelir...!

Kaybettiğinde değil, kaybedeceklerin kalmadığında bitersin.
Bitmedik daha...

Aslında unutmak, sadece onu unutmak olsaydı belki daha kolaydı işimiz. Ama unutmak "onunla gelenleri de onunla birlikte göndermek zorunda kalmak" olduğu için bu kadar zor geliyor bize.

Şüpheleriniz beynimi kemirirken ‘senaryo yazıyorsun’ dediniz. Şüpheleriniz içimi çürütürken ‘zaman’ dediniz. Şüpheleriniz artık belimi bükerken yüzüme kapılar çarptınız! Beni kendi gözümden düşürdünüz. Acı çekiyordum. Ne acı ki acı çektiğimi canınızı yaktığımda anladınız. Ve daha acı ki sizin canınız yanınca benim canım daha çok yandı.

İnsanlara kızamıyorum nedense artık umrumda olamıyorlar... Kızacağım bişey olsa bile kızamıyorum sadece komik geliyo ve gülüyorum

Hiç buluşmadığımız bir yerde hiç bilmediğin bir saatte seni bekliyorum. Gelmen pekte anlam ifade etmiyor. Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum..

Aşkın yolu sadece beklemek değil, beklemesini bilmekten geçiyordu. Ve insanı yoran beklemek değil, bekletilmekti…

Anladım ki en güzel diye beklediklerim ,meğer dünde kalanlarımmış
Bak kirlenmiş gözlerinden kalbime düşen ışık ,giderek azalıyor
Senin gözlerin benim hayatım kararıyor
Ah Katilim!!
Ah Yâr bildiğim!!
Ben mutluluğun peşinde koşarken yandım
Dilerim seni de yaksın mutluluk ...

Mutlu olmak her şeye sahip olmak değil, sahip olduğun kadarını her şey yapabilmektir.

İkisi de kendisi olduğu için uyuşamayan sevgililer gördüm ben. Ve ikisi de başkası olduğu için ayrılanlar. Ama ikisi de birbiri olan hiç görmedim. Karşındakine benzemek değildir uyum. Kendini kaybetmeden karşındaki olmaktır.

Kaybetmekten korktuğunuz için daha çabuk kaybettikleriniz vardır. Elinizde sıkıca tutarken, avuçlarınızın arasından kayıp gidiveren. Niye gittiğini anlayamadığınız, giderken ''Dur!'' diyemedikleriniz vardır.

Uzaklaşmak iyi gelmiyor yüreğime,
Yokluğun çok ağır geliyor
Nasıl oluyor da bi insanın hayatından biri çıktığında ağır gelir anlamıyorum
Ama gitme işte
Özlerim çok
Beklerim hep gözüm yolda
Üzme bizi
Bitirme
Vazgeçme

Basit nedenlerden vazgeçmemelisin benden
Bu kadar basit olmamalı yaşadığımız
Özlet kendini