Bir Kahraman gerek herkesin hayatına...

Konu sahibi son olarak 3497 gün önce görüldü
Keşke tanımadan kaybetseydim seni... Neyi kaybettiğimi bile bilmezdim o zaman; tıpkı neyi kazandığımı anlamadığım gibi. Böylesi daha az acıtırdı içimi.

Ah! O, beni sana bağlayan aşkın yok mu?
Yokmuş!
Anladım ki “Bir” olunmadan “Biz” olunmuyormuş.
Sana sarılmak, kollarını yalnızlığa açmakmış.
Bu aşkta özlemin tek çaresi kavuşmak değil, unutmakmış.

Senin yalan ve ihanete ödediğin bedelin çok daha ağırını ben dürüstlüğüme ödedim...

En acısı da ne biliyor musun?
"Aslında sana hiç sahip olamadığımı, seni kaybettiğimde anlamış olmam."

Allah bizi iyilik kılığına bürünmüş kötülüklerden korusun. Cuma'mız mübarek olsun.

"Gel dost kalalım"
demiyorum.
Bence iki âşık yalnızca beraberken dost olur... Ayrılınca dost kalamaz. Âşık olan beyniyle değil kalbiyle düşünür.

Aşkın tehlikeye açık bir mutluluk olduğunu bile bile sevdim seni.
Beni bir kez yaşayıp, bin kez öldürdün sen.
Ama kazanamadın.
Zaten, aşk savaşında kazanan yoktur, aşkta sahici olan kaybeder ama sahte olan da kazanamaz.

Aşkın bitişi değil de geride kalan her şeyin yalan oluşu yıkar insanı.

İnsan ne kadar çok yaşlanırsa değil. Ne kadar çok yaşarsa olgunlaşır.

Bazen hak etmediği değerler sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin bir gün gerçekten yukarıdan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine...

Ben aşkı arıyordum sende. İhaneti buldum!
Keşke bulduğum gibi değil, aradığım gibi kalsaydın.

Artık hatırlanmaya değecek kadar bile kalmadın. Seni unutmak hakkım! Unutkan biri değilimdir ama sen bende hatırlanacak hiçbir şey bırakmadın. Benim unutulmuşum olmak bile güzeldir bil. Aşk mı? Aramızda kaldı; içimizde değil…

Eğer aynı şehirde yaşıyorsanız, geçmiş bir türlü geçmiş olmaz. Hayır! Şehir onu hatırlatmaz; şehir zaten onun yokluğudur. Unutmaya çabalarsınız sonra... İnsan unutarak tutunabilir mi? Bir yokluk nasıl yok olur ki?

Bil ki her yerde değilsin, benim için her yer sensin...!

Yıllar geçiyor ve yaşlandıkça geleceğe daha meraksız, geçmişe daha özlem duyuyor insan.

Yeni bir aşka yer açmak için önce arınmanız gerekir geçmişin kirinden pasından... Kurtulmanız gerekir eski sevdaların yasından. Çünkü kirlisini temizlemeden temizine yer açılmaz kalpte.

Yanlış aşkta doğru aranmaz.
Aşkın yanlışı da olur görmek gerek ...

Verdiğin geçici rahatsızlık için ömür dilerim senden sadece “ben sana ne yaptım”ların kaldı bak bu ucube caddelerde susmanın onaylamak olduğunu hatırlattığın bir gecede BENİ SUSARKEN BÖLME!

Karşımda bir adam var şu anda; güncesine düştüğü mayınlı satırlarla benli zamanların izini süren. Sen ki bir dar zaman mutluluğuydun yüreğime sızıveren. Ben ki yüreğinin kıyısında taşıdığın uçuruma dokunabilen ilk kadın!

Geri