Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Seviyorum” diye başlayıp, “gidiyorum” diye biten bir cümleydi bizim hikayemiz. Hep yan yanaydık aslında ama aramızda uçurumlar büyüttüğümüzün farkına varamıyorduk bir türlü. Bu yüzden biz seninle hep iki kişi olduk ama asla bir çift olamadık.
Aslında unutmak, sadece onu unutmak olsaydı belki daha kolaydı işimiz. Ama unutmak "onunla gelenleri de onunla birlikte göndermek zorunda kalmak" olduğu için bu kadar zor geliyor bize.
Şüpheleriniz beynimi kemirirken ‘senaryo yazıyorsun’ dediniz. Şüpheleriniz içimi çürütürken ‘zaman’ dediniz. Şüpheleriniz artık belimi bükerken yüzüme kapılar çarptınız! Beni kendi gözümden düşürdünüz. Acı çekiyordum. Ne acı ki acı çektiğimi canınızı yaktığımda anladınız. Ve daha acı ki sizin canınız yanınca benim canım daha çok yandı.
Anladım ki en güzel diye beklediklerim ,meğer dünde kalanlarımmış
Bak kirlenmiş gözlerinden kalbime düşen ışık ,giderek azalıyor
Senin gözlerin benim hayatım kararıyor
Ah Katilim!!
Ah Yâr bildiğim!!
Ben mutluluğun peşinde koşarken yandım
Dilerim seni de yaksın mutluluk ...
İkisi de kendisi olduğu için uyuşamayan sevgililer gördüm ben. Ve ikisi de başkası olduğu için ayrılanlar. Ama ikisi de birbiri olan hiç görmedim. Karşındakine benzemek değildir uyum. Kendini kaybetmeden karşındaki olmaktır.
Kaybetmekten korktuğunuz için daha çabuk kaybettikleriniz vardır. Elinizde sıkıca tutarken, avuçlarınızın arasından kayıp gidiveren. Niye gittiğini anlayamadığınız, giderken ''Dur!'' diyemedikleriniz vardır.
Uzaklaşmak iyi gelmiyor yüreğime,
Yokluğun çok ağır geliyor
Nasıl oluyor da bi insanın hayatından biri çıktığında ağır gelir anlamıyorum
Ama gitme işte
Özlerim çok
Beklerim hep gözüm yolda
Üzme bizi
Bitirme
Vazgeçme