Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hiç yapmazdım böyle şeyler ama banlanmamı istiyorlar ve tahrik ediyorlar o yüzden bende de epey var ve onların varlıklarını unutuyorum tuhaf şeyler oluyor bazen :d
engelleme huyum yok, kalır öyle. dönüp dönüp yazan biri de değilimdir, rahatsız etmeyi de edilmeyi de sevmem. yakınlarımla tartışmışlığımız olmuştur ama engelleştiğimiz olmamıştır.
Hiç engellemedim,çok çocukça geliyor bu hareketler bana.Bir sorun varsa konuşulmalıdır;eğer konuşularak bir yere varılamıyorsa da,birbirlerine kendi hayatlarında başarılar dileyerek usulca çekinilmelidir.
Ergence demişler de neden ergence
Reelde mesela sevmediğiniz insan olunca nasıl görüşmüyorsanız sanalda da aynı platformdaysanız gerek yok yazdıklarını çizdiklerini görmeye engelle geç
Oyunlarda bile bir sürü insan engellemişim tekrar karşılaşmak istemediğim için jskdkdkdk
13-14 senelik arkadaş ortamında sürekli gözüme batan anlaşamadığım, anlattıklarını dinleyemediğim biri vardı. Engellemiştim.
Hala beraber aktivitelerimiz var. Bence fark etmedi. Ettiyse de çok mühim değil.
Sizi kimse rahatsız etmemiş anlaşılan....
Görmezden gelmek doğrusu evet ama karşı taraf sizi görmezden gelmeyip rahatsız ediyorsa engellerim.
Rahatsız etmiyorsa da ama aramız kötüyse de silerim numarasını telefonumda veya sosyal medyamda durmasını istemem.
bütün aktroller+y@v$aklar+cıvık kızlar+bilişsel gelişimi tamamlanmamış olanlar+muharrem ince trolleri+reklamcılar+ağız ishali olanlar+başlık s?çanlar+babadan oğula nesil olanlar