Bir insanı neye göre engellersiniz?

Konu sahibi son olarak 1425 gün önce görüldü
Yaklaşık 5 engelli arkadaş var listemde kjkhkjkjjjj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben hiç yapmazdım böyle şeyler ama banlanmamı istiyorlar ve tahrik ediyorlar o yüzden bende de epey var ve onların varlıklarını unutuyorum tuhaf şeyler oluyor bazen :d

geçen mısırdan aradılar
hemen engelledim

engelleme huyum yok, kalır öyle. dönüp dönüp yazan biri de değilimdir, rahatsız etmeyi de edilmeyi de sevmem. yakınlarımla tartışmışlığımız olmuştur ama engelleştiğimiz olmamıştır.

Hiç engellemedim,çok çocukça geliyor bu hareketler bana.Bir sorun varsa konuşulmalıdır;eğer konuşularak bir yere varılamıyorsa da,birbirlerine kendi hayatlarında başarılar dileyerek usulca çekinilmelidir.

Ben engellemiyorum kimseyi. Gerek duymuyorum.

Ergence demişler de neden ergence
Reelde mesela sevmediğiniz insan olunca nasıl görüşmüyorsanız sanalda da aynı platformdaysanız gerek yok yazdıklarını çizdiklerini görmeye engelle geç
Oyunlarda bile bir sürü insan engellemişim tekrar karşılaşmak istemediğim için jskdkdkdk

Engelleme huyum yok, engellemem. görmezden gelirim. reelde de bu böyledir.. görmek istemediğimde dibime kadar gelsin, görmem…

malumunuz
her şeyin doğalını severim

Ben sevmiyorum engellemeyi ne bileyim... fjkls

Cringe yazilarini hareketlerini gormedim surece sorun olmaz.

tanımadığım ve onayim/isteğim dışında benimle iletişim kurmaya çalışanları engelliyorum.

13-14 senelik arkadaş ortamında sürekli gözüme batan anlaşamadığım, anlattıklarını dinleyemediğim biri vardı. Engellemiştim.
Hala beraber aktivitelerimiz var. Bence fark etmedi. Ettiyse de çok mühim değil.

Sizi kimse rahatsız etmemiş anlaşılan....
Görmezden gelmek doğrusu evet ama karşı taraf sizi görmezden gelmeyip rahatsız ediyorsa engellerim.
Rahatsız etmiyorsa da ama aramız kötüyse de silerim numarasını telefonumda veya sosyal medyamda durmasını istemem.

Kökten halledeceğim ben.

forumda kimseyi engellemedim
diğer iletişim alanlarında da engeli olan yok, biraz önce baktım yine evet yok
bazen bi sürelik gereklilikler olabiliyor

Geri