Bir insanı neye göre engellersiniz?

Konu sahibi son olarak 1423 gün önce görüldü
Bir insanı neye göre engellersiniz?​

Canımı fazla sıkarsa engellerim.

Darlıyorsa. Tüm uyarılarım ve umursamayışlarıma rağmen hala darlıyorsa bir engeli hak etmiştir. Bunun dışında engellemeye gerek görmüyorum. Çocukluk gibi geliyor tartıştık hadi engelleyeyim falan.

Engellemiyorum.. a.s demiyorum oluyor bitiyor ..

Engellemem kendisini gostermeye devam ettirir en ufak can alici noktada bunu yuzune vururum

Canımı sıkırsa engeli yer

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engelleme olayları çocukça geliyor.

Bana ulaşmasını istemem, eğer devam ederse engel atarım.

Israr edilmeye gelemediğimden tahammül sınırlarımın radarına girer ve şut.d :mrslkm:

İlk başta saygısına göre.

Sosyal Medya'da 4 tane var. İlk engellediğim lise arkadaşımdı durduk yere taksimde ki Atatürk anıtı önünde ki fotoğrafımdan dolayı Atatürk'e sövmeye başlamıştı uyardım dinlemedi, 6-7 yıldır engelli. Diğer üçü bana büyük sıkıntı veren gereksizler.

Genelde kalp kırmamak için engelliyorum. İstediğim zaman da acayip pislik olabiliyorum öyle olunca da siz beni engelleyin.

Normalde engellemiyordum. Ancak hiçbir şekilde iletişim kurulmaması için engelledim.

Kimseyi kolay kolay silen engelleyen biri degildim ama artik biri beni üzdü mü cat siliyor ya da engelliyorum, üzecek kadar degersizsem hayatımda isi ne?

Gerçek yaşamda böyle bir sorun hiç yaşamadım ve kimseyi de engellemiyorum. Sanalda ise uzak durmak yeterli geliyor.

Geri