Akıl sağlığına güvenen, yazacak bir şeyleri olan yazabilir, yoksa okuyup geçmesi gerekir. Ben kısa cümlelerin adamı değilim, sayfamda öyle..
Şimdi arkadaş, dost analizine geçebilir hissediyorum kendimi.
Benim adım "şeytan sakal" söyleyecek çok sözümüz var..
Sevgili
@Aze hanım, forumda öylece bakınıyor olduğum bir dönemde birden dikkatimi çektin, kısa bir gözlem sonrası ulan ben bu kadını nasıl tanımıyorum diye kendi kendime konuşmaya başladım. Sonrasında ortak bir arkadaşımız olan sevgili Mara ile yakın olduğunu fark ettiğim anda operasyona başladım.
Eh sonuçta bu "Aze" burada bildiğimiz saftirik kadın değil. Herkesin çekingenlik ile yaklaşım sergilediği bir kadındı. Sonrasında meşhur "üye resimleri" bölümüne fotoğraf koyması ile popüler olma yolunda basamakları hızla tırmandı. Ayrıca üye resimleri nedir yahu, fotoğraf o fotoğraf.. neyse bizim kızıl saçlı sevgili Aze'ye ilgi ve alaka artmıştı, rakiplerin çoğalmış olması nedeniyle sinirler gerilmiş halde ışık hızıyla Mara ile iletişime geçip kim bu "kızıl bomba" dedim. Jet hızıyla aman beni bulaştırma çıkışı geldi hemen, eh ben vazgeçtim mi? Tabii ki hayır! Biraz dil dökerek az bir şey bilgi aldım hakkında, tehlikeli olduğuna dair söylemeler söylendi.. tehlike bizim diğer adımız dedim ve fırsat kollamak için takibe başladım.
Forum oyunları klâsik cilveleşme yeridir, bu yıllardır değişmez bir kanun. Hangi oyunu oynarken denk getirsem hatun bana terso yapıyor, yer mi ulan Adana çocuğu diyerekten bir hamle bir hamle daha. Artık yüzsüz olduğum gerçeği ile yüzleşme vakti gelmişti, ama bir erkeğin en büyük motivasyonu "kesin naz yapıyor" kafası. Neyse artık forum oyunları hafif kaldı ve daha büyük oynamaya karar verdim. Atar yapacaktım, gider yapacaktım tatlı dille olmayan iletişimi kavga ile sağlamak için hamle yaptım. Önce fotoğraf üzerinden karalama kampanyası yaptım (tam bir pisliğim) eh benim içimde ki çingene açığa çıkmıştı. Sonrasında da her yazdığı şeye muhalefet olup sinir etmeye başladım.
Eh bizim Aze hanımın en zayıf noktası fevri birisi olması, bunu fırsata çevirip bir şekilde iletişime geçtim.
Bu arada kızıl kadınlara ayrı bir sempatim var bilginiz olsun arkadaşlar, balık burcuyum yükselenim de başak.. ne diyordum ben ya Aze'nin çirkef hallerini anlatmak istemiyorum onu övmek istiyorum, tüm hatalarına ve yanlışlarına rağmen onu çok seviyor olduğumu söylemek istiyorum. Defalarca beni engelleyip silmiş olmasına rağmen özellikle "defol by" yazdığında yaptığım keyif anlatılamaz.
Aze'nin güzel yanı hatalarımı yüzüme söylemesi özellikle de kadınlar konusunda, kendisi çok iyi seçimler yapar ahahaha. Bir insan hem kadın arkadaş, hem de flört konusunda bu kadar yeteneksiz olamaz.
Bu arada biz hiç sevgili olamadık ya, kandırmaya yakın oldu ama ikna edemedim. Beni reddetti ahaha. Ben onun kayık lensini sevdim, kemikli burnunu sevdim.. (yalan söylüyorum) serserilik yapıyorum.
Tabi şimdi çok övgü yaparsam olmaz biraz da boklamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu arada bizim burç uyumu da berbat ya, baktım ve terazi kadınlarına selam vermiyorum o günden beri. Benim canavar olarak tanıştığım kadın şimdilerde bildiğin kuzu olmuş, hep merak ediyorum ya benimle küs olduğun zaman arkamdan sallama yaptın mı? Bence yapmıştır, çünkü ben yapıyorum.
Aze'den bence berbat bir sevgili olur, ilgilenenler varsa bu uyarımı dikkat alsın, ama yok arkadaş olacağım diyorsanız müthiş bir kadın.
Sevmediğim bir huyu daha var mesela iki kedisi var "Mecnun ve Leyla" adında. Ama gel gör ki ayrım yapıyor Mecnun denen tek taşaklı erkek olanı daha çok seviyor. Forumda bile herkes Mecnun soruyor, Leyla kimsenin umurunda değil! WhatsApp profil fotoğrafın da Mecnun var arkadaşlar.. neyse ben kız tarafını tutuyorum, çünkü hafifçe sanırım Mecnun'u kıskanıyorum. Evde kalmış kadın kuruntusu işte, kediden profil fotoğrafı yapıyor ahaha.
Ayrıca bugün bulunduğu bir arkadaş ortamında adamın birisi ile göz göze gelmiş ve onun havasını atıyordu! Ulan ben bugün A 101 gittim kasiyer kız para üstü verirken eli elime değdi gelip anlatmadım.
Bunca şey yazdık neden acaba şuan düşünüyorum da, hatıra olarak kalsın işte fena mı? Bence güzel oldu, hem daha yazmıyor olduğum binlerce anı var. Hem daha onu tanıyacak çok zamanım var, nede olsa evlenemez ve evde kalma ihtimali yüksek. Zaten evlendiği gün beni engeller kesin.. neyse ki topal solucan büyüsü yaptırdım..
Aze'nin eski halini çok özledim. Böyle okyanusta kağıttan bir gemi gibi bir o yana bir bu yana savrulan halini sevmiyorum.
Her zaman dediğim gibi iyi bir arkadaş, dost olmanın ilk kuralı. İletişim halinde olduğunuz kişinin hatalarını söylemek, lütfen bunu unutmayın.
Seviliyorsun Aze