Bir gurbetçinin duygu-landıran paylaşımı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Seni zorla tutan mı var yenge? Git sen de o "güçlü liderinin" kanatları altında mutlu bir şekilde yaşa. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Hayatım da çok laf duydum da kepçük lafını ilk kez duyuyorum. Tebrik ederim kepçük olmayan birine kepçük dediğin için. Beğenmeme mevzusuna gelirsek; Beğenmeme mevzusundan öte iki sebebim var. İlki uzaktan akrabam oldukça yapışkan ve bedavacı. Ben oraya gidersem muhakkak haberi olur 1-2 aya kalmaz bende onu hastanelik ederim. Bu birincisi.

İkincisi Hollanda'da yaşıyorsan bilirsin, SearchTrends diye ünlü bir veri analiz şirketi var. Ben bunlara 2012 yılında ilk veri analiz robotu diyebileceğimiz bir yazılımı yazdım. Biraz da Hollanda'lı insanlarla tanışma imkanım oldu. Bu söyleyeceklerim biraz ağrına gidebilir kusura bakma veya bak. Hollanda milleti biraz depresif bir toplum. Oradaki Türkler'in de azımsanmayacak bir kısmı oldukça üçkağıtçı ve kendini akıllı zanneden süzmelerden oluşuyor.

Ben zaten bu tiplerden nefret eden birisiyim, bir tanesine 20 dakika bile tahammül edemem. Üstüne üstlük kick boks geçmişim de olduğu için Gökhan Saki'nin öğrencilerinden biriyle idman filan maç yapmıştık da "Hollanda'ya gelirsen mutlaka görüşelim." filan demişti. Şimdi onları da tanıyıp, diğer türlü atraksiyonlara pek girmek istemiyorum açıkçası :D :D :D

Yeterli mi anlatabildim mi?
- kepçük değil
- Hollanda’ya bilgisayar yazılımı yazan bir deha
-Kick boksçu
-Ropdöşambrlı
- Akşamları şöminenin karşısında viskisini yudumlarken kedisinin başını okşuyor

Müthiş

- kepçük değil
- Hollanda’ya bilgisayar yazılımı yazan bir deha
-Kick boksçu
-Ropdöşambrlı
- Akşamları şöminenin karşısında viskisini yudumlarken kedisinin başını okşuyor

Müthiş

tumblr_p8n09q6YOt1w4cz15o1_1280.jpg

Kolay gelsin kdndkdmd

Ben anlamıyorum Türkiye'nin neresinde pahalılık var sigara 2 euro bile değil şükredin halinize.

bu raportajlardaki konusan gurbetci bireyler ayni sizin gibi iste, sizin kafadan. ayni boksunuz, sadece ayni bokun baska versiyonu ;) kendinize guluyorsunuz, kendinizle dalga geciyorsunuz. bundan bahsetmistim low class ve low iq dedigimde. bu tarz video ve yorumlar, videolara yapilan yorumlar devam ettigi surece degismeyeceksiniz zaten.

• Alkış
Tepkiler: W
bu raportajlardaki konusan gurbetci bireyler ayni sizin gibi iste, sizin kafadan. ayni boksunuz, sadece ayni bokun baska versiyonu ;) kendinize guluyorsunuz, kendinizle dalga geciyorsunuz. bundan bahsetmistim low class ve low iq dedigimde. bu tarz video ve yorumlar, videolara yapilan yorumlar devam ettigi surece degismeyeceksiniz zaten.

Siz gibi derken video ile dalga geçenleri ilgili gurbetçilerle aynı kefeye koymandaki mantığı anlayamadım. "Beyinsel fonksiyonlarında sorun var sanırım" deyip geçmen varken gurbetciden ziyade tepki verenlere gosterdigin agresyonu anlamlandiramadim. Üşenmedim okudum yorumları dalga da denmeyecek düzeyde makul tespitler var. Konudaki kaderdasina su damlası kadar, haricilere sel kadar nefret kusman adil gelmedi bana. Iq ölçme işinden anlıyorsun sanırım, kaç hanelidir mesela konudaki bahse ablamızın iqsu?
Bir paragraf tespit beklentisi içerisindeyim

Geri