Bir gurbetçinin duygu-landıran paylaşımı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Duygulandıran dediysek acıklı olmak zorunda değil. Gülmek de bir duygu sonuçta.
Her şeyi anladım da tırın lastiğini koklamak niye? Djkdkd
Edit : video güncellendi

Son düzenleme:
Vatan hasreti ve sevgisine sözüm yok ancak bazı gurbetçiler bu durumu çok acıklı bir tabloya çevirmeye çalışıyorlar. Orada yaşamanın zorlukları olabilir fakat Türkiye'de yaşayanların koşullarını bilmeden "Siz hiçbir şey hak etmiyorsunuz" demek de hiç akıl alacak bir söylem değil.

Benim tanıdığım gurbetçiler aklı başında insanlar. Çikolata da getiriyorlar.

Antalya'da adamın biri Otobüs'ün etrafında dönüyordu. Kaptan, sor bakalın şuna ne arıyormuş, dedi. Sordum, Otobüs'ün bir yerinide bir plaket (ben öyle anladım) olmalıymış ve orada bir şey belirtiliyormuş. O Otobüs Fabrikasında çalışıyormuş kendisi. Kaptan dedi, söyle ona fazla kurcalamasın. Otobüs Bursa yapımıymış. Vardır bir aradığı onunda.

dün de abdurrahman uzunun gurbetçiler mağdur,ülkeye gelemiyorlar onlar için fon oluşturalım çıkışı vardı.
vatan hasreti vs vs. bunlar insani şeyler ancak bunun üzerinden siyasi bir algı yaratıp hem kendi halkını hiçbir şeye layık görmeyeceksin hem de ben vatan özlemi yaşıyorum siz nankörsünüz kıymet bilmiyorsunuz diyeceksin.
bu insanların motivasyonu çok değişik.

Narkotik köpeği gibi tır koklayacağına ülkeye geldiğinde iki avuç topraği koy kavanoza bol bol kokla. Ne dilenciler gibi kendini acındırarak ülkede yaşayanlara nankör muamelesi yapıyorsun?

Var mı aramızda memleket hasretini gidermek için tır lastiği koklayan gurbetçi? El kaldırsın pls xd

Kadın doğru söylüyor. Bir yurt dışına çıkalım, paramız yetmez.

Geri