İlla koca ile mi gidiliyor;) iyyhhGurbetçi bir koca bul. Ondan daha kolay ne var? Bir sene sonra yurt dışındasın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlla koca ile mi gidiliyor;) iyyhhGurbetçi bir koca bul. Ondan daha kolay ne var? Bir sene sonra yurt dışındasın.
Hepsi aynı ya, konuşmaları bile aynı. Sanki orda zorla tutuyorlar aahahahssjsjGeçin bu gurbetçi denilen vatan haini güruhu. Madem ülkesini çok seviyor, gelse ya burada çalışsa ya? Tır lastiği koklayacağına her gün sokak çöplerini koklasın. Şunların hepsinde Türk Devleti 1000 € vatan vergisi alsın hepsi vatandaşlıktan çıkar. Geçen yıllarda Almanya ve Türkiye'den aynı anda emekli olup maaş alan bu şerefsizlere vergi cezaları kesilmişti de bir çoğu vatandaşlıktan çıkmıştı.
Hollanda'da yaşayan uzak akrabamdan biliyorum bunların ciğersizliğini.
Rahat edersin diye düşündüm. İsteyen her türlü gidiyor ve kalıyor da.İlla koca ile mi gidiliyor;) iyyhh
Ben tek başıma ederim rahat sjdnfRahat edersin diye düşündüm. İsteyen her türlü gidiyor ve kalıyor da.
Sallayacağına sen de gitsene, ezik.Geçin bu gurbetçi denilen vatan haini güruhu. Madem ülkesini çok seviyor, gelse ya burada çalışsa ya? Tır lastiği koklayacağına her gün sokak çöplerini koklasın. Şunların hepsinde Türk Devleti 1000 € vatan vergisi alsın hepsi vatandaşlıktan çıkar. Geçen yıllarda Almanya ve Türkiye'den aynı anda emekli olup maaş alan bu şerefsizlere vergi cezaları kesilmişti de bir çoğu vatandaşlıktan çıkmıştı.
Hollanda'da yaşayan uzak akrabamdan biliyorum bunların ciğersizliğini.
Hollanda da ne işim var benim? Gitmek istesem Amerika'ya, İngiltere'ye, Almanya'ya giderim. Ama mesuliyetler var. Seni aşar bu konular boşver.Sallayacağına sen de gitsene, ezik.
Hayatım da çok laf duydum da kepçük lafını ilk kez duyuyorum. Tebrik ederim kepçük olmayan birine kepçük dediğin için. Beğenmeme mevzusuna gelirsek; Beğenmeme mevzusundan öte iki sebebim var. İlki uzaktan akrabam oldukça yapışkan ve bedavacı. Ben oraya gidersem muhakkak haberi olur 1-2 aya kalmaz bende onu hastanelik ederim. Bu birincisi.Niye Hollandayi begenemedin mi kepcuk....
Mitoz bölünmenin bunlar içinden geçerler, hücreleri mitokondriler ve amipler diye bölüp iç savaş çıkartırlar.Bölünerek çoğalıyorlardır .s
Daha iyi anlatılamazdı sjsjsMitoz bölünmenin bunlar içinden geçerler, hücreleri mitokondriler ve amipler diye bölüp iç savaş çıkartırlar.
Güzel sallamışın yine. Yoksa hepsini okumazdım.Hayatım da çok laf duydum da kepçük lafını ilk kez duyuyorum. Tebrik ederim kepçük olmayan birine kepçük dediğin için. Beğenmeme mevzusuna gelirsek; Beğenmeme mevzusundan öte iki sebebim var. İlki uzaktan akrabam oldukça yapışkan ve bedavacı. Ben oraya gidersem muhakkak haberi olur 1-2 aya kalmaz bende onu hastanelik ederim. Bu birincisi.
İkincisi Hollanda'da yaşıyorsan bilirsin, SearchTrends diye ünlü bir veri analiz şirketi var. Ben bunlara 2012 yılında ilk veri analiz robotu diyebileceğimiz bir yazılımı yazdım. Biraz da Hollanda'lı insanlarla tanışma imkanım oldu. Bu söyleyeceklerim biraz ağrına gidebilir kusura bakma veya bak. Hollanda milleti biraz depresif bir toplum. Oradaki Türkler'in de azımsanmayacak bir kısmı oldukça üçkağıtçı ve kendini akıllı zanneden süzmelerden oluşuyor.
Ben zaten bu tiplerden nefret eden birisiyim, bir tanesine 20 dakika bile tahammül edemem. Üstüne üstlük kick boks geçmişim de olduğu için Gökhan Saki'nin öğrencilerinden biriyle idman filan maç yapmıştık da "Hollanda'ya gelirsen mutlaka görüşelim." filan demişti. Şimdi onları da tanıyıp, diğer türlü atraksiyonlara pek girmek istemiyorum açıkçası![]()
![]()
Yeterli mi anlatabildim mi?
Bu işler senin zeka seviyeni çok aşar. Sen önce okuma yazmayı bir öğren.Güzel sallamışın yine. Yoksa hepsini okumazdım.
2 tane akrabani gomecem diye hepimizi gume goturdun . Her seyi diyebilirsin ama Hollandalilarin depresif oldugunu diyemezsin tam tersi relax insanlar. Zerre tanimadigin insanlar icin gebermediler cogaldilar gibi soylemin karakterini zaten ortaya koyuyor. Yeterli yeterli fazla soze gerek yok.Hayatım da çok laf duydum da kepçük lafını ilk kez duyuyorum. Tebrik ederim kepçük olmayan birine kepçük dediğin için. Beğenmeme mevzusuna gelirsek; Beğenmeme mevzusundan öte iki sebebim var. İlki uzaktan akrabam oldukça yapışkan ve bedavacı. Ben oraya gidersem muhakkak haberi olur 1-2 aya kalmaz bende onu hastanelik ederim. Bu birincisi.
İkincisi Hollanda'da yaşıyorsan bilirsin, SearchTrends diye ünlü bir veri analiz şirketi var. Ben bunlara 2012 yılında ilk veri analiz robotu diyebileceğimiz bir yazılımı yazdım. Biraz da Hollanda'lı insanlarla tanışma imkanım oldu. Bu söyleyeceklerim biraz ağrına gidebilir kusura bakma veya bak. Hollanda milleti biraz depresif bir toplum. Oradaki Türkler'in de azımsanmayacak bir kısmı oldukça üçkağıtçı ve kendini akıllı zanneden süzmelerden oluşuyor.
Ben zaten bu tiplerden nefret eden birisiyim, bir tanesine 20 dakika bile tahammül edemem. Üstüne üstlük kick boks geçmişim de olduğu için Gökhan Saki'nin öğrencilerinden biriyle idman filan maç yapmıştık da "Hollanda'ya gelirsen mutlaka görüşelim." filan demişti. Şimdi onları da tanıyıp, diğer türlü atraksiyonlara pek girmek istemiyorum açıkçası![]()
![]()
Yeterli mi anlatabildim mi?
Sen benim zekâ seviyeme yaklaşamazsın bile.Bu işler senin zeka seviyeni çok aşar. Sen önce okuma yazmayı bir öğren.
Relax ile depresif arasında çok fark var. Ayrıca çok demedim dikkat ettiysen biraz dedim.2 tane akrabani gomecem diye hepimizi gume goturdun . Her seyi diyebilirsin ama Hollandalilarin depresif oldugunu diyemezsin tam tersi relax insanlar. Zerre tanimadigin insanlar icin gebermediler cogaldilar gibi soylemin karakterini zaten ortaya koyuyor. Yeterli yeterli fazla soze gerek yok.
Doğru zeka seviyen eksi seviyelerde olduğu için, tam sayılarla aram iyi değil. O yüzden haklısın.Sen benim zekâ seviyeme yaklaşamazsın bile.
Tanıdığım belkide tanıyacağım en kibar, en içten, en hoşgörülü, en şefkatli en kendini akıllı zannetmesine gerek kalmadan zaten aklı ile hareket eden Netherland Girl sün hııh jklsdf.p2 tane akrabani gomecem diye hepimizi gume goturdun . Her seyi diyebilirsin ama Hollandalilarin depresif oldugunu diyemezsin tam tersi relax insanlar. Zerre tanimadigin insanlar icin gebermediler cogaldilar gibi soylemin karakterini zaten ortaya koyuyor. Yeterli yeterli fazla soze gerek yok.
ya bunu bu sayfada demeseydin belki inanirlardi relati.....Tanıdığım belkide tanıyacağım en kibar, en içten, en hoşgörülü, en şefkatli en kendini akıllı zannetmesine gerek kalmadan zaten aklı ile hareket eden Netherland Girl sün hııh jklsdf.p