Bir erkekle ve bir kadın sadece dost olamaz mı

Konu sahibi son olarak 3170 gün önce görüldü
Benim dostlarımın hepsi kadın erkekler erkeğe kadınlar kadınlara güvenmiyor..

Kadın dediğin anda bile dikeliyorum nasıl dost olabilirim.

Tabii olabilir fakat zor biraz. Kadın bu noktada dost görebiliyor ve dost görüyor olmaktan mutluluk duyuyor. Ama erkek bu denli anlaşabildiği ve uyum içinde olduğu kadını dost görmekte güçlük çekiyor. Hep mi böyle belki degil fakat çoğu dostlukla başlayan iletişimin akıbeti erkekler tarafından maalesef ki duygusallığa evriliyor.

Şimdi efendim ben malum çok hoş, alımlı, güzel ve ilgi çekici bir bağyan olduğum için kadınlar benimle çok fazla arkadaş olmak istemiyor. İster istemez bir kıskançlık doğuyor. Albenimi falan kıskanıyor mendeburlar. E erkekler desen onlarla arkadaş olursam da haşin duyguları kabarıyor. -E onlar da pek haksız sayılmaz- O yüzden ben hep gaylerle arkadaş oluyorum. En güzeli...
1621155927201.png

Ülkede ki Erkek ( hepsi değil ) nufusunun kadınlarla konuşutuğunda yanlış anlamaya müsait olmasından,herşeyi yanlış anlayabilmesinden dolayı bu ülkede bu iş zor.olur mu evet olur,kendini yetiştirmiş,farkında olan bireyler çok da harika arkadaş olabilirler ama bu ülkenin eğitim ve cinsellik eğitimi açısından eksik bilgilerle donatılmış olması sebebiyle bazı kişilerle zor iş.

Lise ve Unv cogu arkadasim erkekti. Gayed normal ve guzel dostluklar kurduk. Tabi aralarindan cok hossun yasin kac diye soran olunca ilk zamanlar benimde "19" dedigimde onun yuzunun dusmesi ve benden buyuksun diye uzgun bir yuz ifade olusturmasi. Yani 18din tovbeee.
19un ugursuzlugu hahahhh.

Şaka bir yana fesatlik dusunmeden hemen aklinin bel alti calismiyacagini bilen insanlar gayed guzel Arkadas Dost kavramini yurutebilir. Bakiniz forumdada karsi cinsten dost arkadas diyebilcegim insanlar var. Niyet onemli... pis dusunenler pisliginde bogulsun lutfen yan odada.

Olabilir hatta iddia ediyorum kadın erkek daha iyi dost olur. Kızlar birbirleri ile anlaşamaz erkekle anlaştığı gibi ;d
Ama birbirlerini tanıyan iki kız arkadaş ile arkadaşlık yapmayın arada kalıyorsunuz , aralarını bozarsınız ;d

Kişi kendini bildiği sürece, kadın ve erkeğin dostluğu çok sağlam oluyor.
Size duygusallık besleyen kişiler, zaten ilk baştan dost kabul etmemişler demektir yoksa birine dost gözü ile baktıktan sonra özel duygular gelişmez.
Güzellik, çirkinlik ya da çekicilik ile dostluk kavramının hiç ilgisi yoktur. Birilerini dost görüp göremeyeceğiniz, hayata ve ilişkilere bakış açınızla ilgilidir. Dostum dediğiniz insan ne kadar çekici olursa olsun, bu durumun sizde karşılığı yoktur fakat bu yetersizlikten değil, o kişiye bakış açınızla alakalıdır.

Yahu bir erkekle bir kadın nasıl dost olur ? Evet olabilir diyenler daha dostluklarının gerçek yüzünü görmemiş kişiler büyük ihtimalle erkek ve kız ilişkilerinde dostluk büyüdükçe genellikle tek taraflı bir hayranlık başlar kimi bunu bastırır kimisi de dışa vurur eğer bu olmamışsa erkeğin kızdan cinsel bir beklentisi oluşuyor zamanla veya etkileşim içinde kalıyor kız ise genelde dostlarını popülerlik için tercih ediyor çoğu zaman dert kaynağı ve güçlü bir kişilik olarak görüyorlar. Bunlardan birinin aşırı oluşu karşı tarafın dikkatini çekerse oda dost kazığı oluyor yiyenler bilir

Olur ama memelere de bakar. Ha bu arada alkollü iken hanım arkadaşlarınızı eve bırakmayın. Bırakmakla kalmaz. Ertesi gün kimsenin hatırlamak istemediği şeyler olur.

Olur niye olmasin.

Olmuslugumda vardir.

Bayılıyorum forum evrenine. Dc comics adeta... Bu ne bicim soru, forum tarihi, efsanevi kavgalar, tartisma esnasinda kaos isteyenlere amme hizmeti olarak ortaya dokulenler tum gercegi goz onune sermistir her dönem. O yüzden cevabım çok gerçekci;
PicsArt_07-03-03.12.02.jpg

Geri