Bir erkekle ve bir kadın sadece dost olamaz mı

Konu sahibi son olarak 3165 gün önce görüldü
Olur neden olmasın.Herkes 1 erkekle -kızı çok yakın görürse hemen sevgili damgasını yapıştırıyorlar ama 2 yakın dost olduklarını kimse düşünemiyor.

Bence olabilir sakıncası yok seviyelerini bozmadıkları sürece :)

Olur Tabikide..Ama şöyle birşey var.Eğer ikisininde sevgilisi yoksa bu dostluk zamanla sevgiliye dönüşe bilir.Tabikide bu istisnadır. Benim şuan erkek dostum Çok.Ama ön yargı cahilliği işte.

Benim en yakın dostum Efra Siyab mesela.Bizim dostluğumuz uzun senelere ve bir sürü patırtı kütürtüye dayanıyor.Ama her seferinde de tüm olanların içinden sıyrılmayı başardık :srl:

O ikiliden; çok iyi dost olur, çok iyi sevgili olur, çok iyi hayat arkadaşı olur, çok iyi kader arkadaşı olur, can yoldaşı olur...:) Daha ne olsun...:)

Bence de bir erkek ve bir kadın çok ii dost olabilir. Benim ninecim bayanlarla arkadaşlık etmekten sakınırmış. Sormuşlar neden böylesin demişler; Kadınlar habire dedikodu yapıyo erkekler arkadaşlık sohbet konusunda daha ii dermiş dedecikte kızmazmış :) Ben de çok sevdiğim bir dostumdan yara alınca nineme hak verdim. Olmayın demeyin oluyoo...

Evet tam bes yili geride biraktik...
Neler yasamadik ki ne acilar ne mutluluklar....

Bence olamaz o dostluk seviyesi ilerler .

Olur olmasına da ben pek sıcak bakmıyorum insanlar dost dediklerini süs olsunlar diye yanlarında tutmazlar elbet... İnsan dostuna değer verir bir defter gibi sadece dinlemez çözüm üretmeye çalışır dertlerine onu korumaya çalışır zarar gördüğünden yaralarını sarmak için yanında olacağı gibi zarar görmemesi içinde uğraş verir... İşte tam bu noktada bazı şeyler birbirine çakışıyor... Ha bunu yapmayacaksanız yada böyle bir ilişkiniz yoksa zaten dostluktan bahsedemezsiniz...

Bence kişisel gelişimini tamamlamamış belli bir olgunluğa ulaşmamış insanlar karşı cinsle asla dost olmaya çalışmamalı daha çok yara yapıyorlar...

Dedikodu konusuna gelince emin olun erkekler en az kızlar kadar dedikoducu sadece bunu o kadar ustalıkla yapıyorlar o kadar soğuk kanlılar kl kızlar kadar göz önünde ve açık açık yapmadıkları için siz onları masum sanıyorsunuz...

olabilir neden olmasın ama kanka ayagı iyi ayak degil :D:D:D

bence olur bazi arkadaslarima hatunmus gibi bakiyorum bunu onlara söyleyince hoslaarina gitmese bile böyledir bu :p

istisanala bagli bi taraftan olmaz cunku erkeklerin dusunceleri bir dosluktan baska yerlere gide biliyor eee kadinlarda gitmesini engeliyemiyor tutmasi lazim kivami bu ince arkidasligin
ama bi taraftan ii
cunku kadinlar erkeklerin usuncelerini anllayabiliyor

Dedikodu konusuna gelince emin olun erkekler en az kızlar kadar dedikoducu sadece bunu o kadar ustalıkla yapıyorlar o kadar soğuk kanlılar kl kızlar kadar göz önünde ve açık açık yapmadıkları için siz onları masum sanıyorsunuz...

Evet katılıyorum kesinlikle bazılarına on üzerinden on verebiliriz:icon_yillarcaezildi

- Bİryere Kadar Ancak.. İlerde Hayatlarına Eşleri Dahil olunca Ne Dost kalır ortada Ne Kardeş..
Herşeyi paylaşabilir,Onunla Ağlayabilir,Gülerbilirsiniz Fakat Elbette Sonu Olucaktırr..:)
Seviyeyi ve aradaki samimiyeti İyi Dengelemekk Gerekir..

-Hiç Erkekten Dost'm olmadı,Gerek Görmedim..Bayan Arkadaşlarım var iken Erkeğe Ne gerek var: )

Evet kuzen yaa ne sıkıntılar hemde.Bi çoğunu atlattık ama bizim başımız dertten kurtulmaz ki :icon_yillarcaezildi

İşte sorunda bu yaa...Sıkıntıları hep sen çekiyorsun bırakmıyorsun ki bende ortak olayım...
Bu beni çok üzüyor...:(

Geri