Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Paran yoksa otur evinde kıza para ödetmek nedir yol parasını da kızdan al oldu olacak..

Sevgilim in parası yoksa ve bunu anlarsam öderim niye hep o odesin böyle bi şey de olamaz.

Ne önemi var kimin ödediğinin? Beraberken aklınız böyle şeylere takılıyorsa ayrılmanız daha uygun olur bence.

Bir yere gitmeden önce böyle aksiyonlara kalkışmamasını peşinen rica ederim..
Özellikle gittiğimiz yerde bunu yapmaya çalışması beni ifrit ediyor..
Ben ödetmem, ödetene de karışmam.

bizim paralari hep nazlı öder :D istiosa ödemessin ahaha

Memleketin bütün centilmenleri buraya toplanmış.

Ödetirim. Ödesin. Öder.

Parayı dert edip elini cebine atmayacak insanla işim olmaz. Sınarım.

Parasız, fakir gezdiğim zamanlar da olmuyor değil. Bazen mecbur kalırım.

Bu kadar yüce erkeğin arasında fazla eziliyorum.

Kadin da erkek de ayri bireylerdir sonuc olarak da ayri odemeleri gerekir. Eger beraber bir aktivite yapilacaksa, iki tarafin da butcesine uygun bir aktivite secilir. Boylelikle, ne erkek benim param icin mi birlikte sorusuyla gereksiz kafasini yormak zorunda kalmaz, kadin da uzerinde gereksiz bir baski hissetmez.

Not: arada yapilan jestler ve hediyeler tabi ki olabilir. Benim soylemeye calistigim, bunun sureklilik haline donusmesi gereksizdir.

Eğer durumu iyiyse ödetmemeli. Neyin cimriligini yapıyor diyorum ben böylelerine. Sevgilisinden parasını esigemesi bana saçma geliyor

Bazı kızlar olayın cılkını çıkarıyor tabii bu hoş bişey değil.Bazı erkekler ne koparırsam kar mantığıyla bakıyor bu da hoş değil.O an ki duruma göre yeri gelir kız öder,yeri gelir erkek öder.İlle erkek ödeyecek diye bişey yok fakat erkek kızın ödemesi için gözüne bakıyorsa bu da pek hoş olmuyor.
Ve sonrasında bunun lafının yapılması.

Is arkadasi yada normal arkadaslarda bence odemeli, hatta alman usulu iyi oluyor :d
Diger turlu de cikarci bi sevgili degilse odenir tabi diyecemde simdik onu incitebilir ondan diger turlude erkek odesin .p

İlk başlarda erkek ödeyebilir.
Ama ilerki zamanlar da kızın da elini cebine sokması lazım, arkadaş gibi.
Ayrıca bu para mevzusu aşıldımı ilişki çok kuvvetleniyor, rahatlıyorsunuz.
Arkadaş gibi '' al bugünde hesap benden '' diyebilmeli kız karşısında ki insanı ezmeden. Yoksa ne lan öyle herşeyi erkeğe yıkmak.

Okuldayken oluyordu bu genelde malum ögrenciyiz hep kimin neyi varsa döküyorduk ama şimdilerde kendi paramı kendim ödüyorum

hep kız ödesin bence:) zaten erkekler durmadan hediye almak zorunda kalıyor..

Geri