Bir erkek Flört döneminde yılda kaç para harcar ? :)

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
Sadece sevgili olmak istediğiniz kisilere yaptiginiz harcamaları geçtik artık insanlar sanırım birbirini yolunacak kaz gibi görüyor.
Öyle tipler gördüm ki yiyip içip elini cebine atmayann.
Nasıl başlarsa öyle gider.
Biri yemekmi ismarliyor öteki de kahve veya tatlı ismarlasin. Biri sinema biletini almış öteki de konsere gotursun yoksa diğer türlü gerçekten bu erkeğin görevi gibi algılanıyor insan ister istemez hesabını yapmaya başlar hiç o niyetle bile değilse çünku bundan ne koparirsam kâr düşüncesinde olan büyük bi grup var kız erkek hiç fark etmez.
Bu tipler hem ilişkilerin adını karaliyor hem kadın erkek mubasebetlerini maddiyat ile değerlendiren kafalari gün geçtikçe daha da mutsuz ediyor.

her ne olursa olsun her mekanda eli cebe atmalı buna hazırlıklı gitmeli
karşı tarafın hesabı ödemesi acayip derecede rahatsız eder arkadaş beni
harcamayı çok seviyorum yapısal olarak.
hiçbir şey anlamıyorum sonrasında çok harcamışımdır şuana kadar 2 maaşı bi ayda diye sanıyorum.

yılda 52 hafta var arkadaşlar. min. 2 haftada 1 buluşup ortalama sinemasından yemeğine çayına pastasına hediyesine çiçeğine kadar 150 tl den 3900 yapar. arkadaşlar bakın bu verdiğim dip fiyattır aşağısını düşünüyosanız kusura bakmayın ilişki milişki yok size

en iyisi basacaksın nikahı, daha ekonomik xd

Gidilen mekanlara göre değişkenlik gösterir ama baya gider şu pahalılıkta.

Kızın yaptığı cilveye bağlı

kiz akilliysa fazla harcatmaz
kizin akli birkaris havadaysa oglani saga sola borclandiracak kadar bile harcata bilir

efendim bunu ocak 2023'te dile getirmiştik. enfslayonu da göz önünde bulundurunca ki enag'a göre tabi, yıllık enflasyon %127 artmış. ocak ayında 4bin tl olan flörtleşme maliyeti yıl sonu itibariyle 9.080bin tl olmuştur.

bkz: hesaplayan adam

Uzak ilişki flörtleri buluşma olursa çok pahalı, uçak ya da otobüs parası, kalacak yer yoksa konaklama parası, yiyecek içecek için ayrı bütçe, eli boş gidilmez deyip alınacak hediye, otobüs, taksi, tramvay için bütçe. Yani flört işleri pahalı çocuklar, uzak ilişki flörtleri çok daha pahalı.. zengin flört arayan her cins haklı, sevilmek istiyorsan bir bedeli de olmalı :)

Sinema, kafe, sürpriz hediyeler, yemek, çeşitli aktiviteler. Cidden bunların hepsini hesaplayınca ayda 400-500 kağıt gibi bi rakam çıkıyor. Birde benzin parası varsa :/ Hal böyle olunca yılda 5-6 bin kağıdın gitmesine şaşırmamak lazım.
Şuanda sevgili kavramından soğudum xD
Enflasyona bak bee. Sinemasından yakıtına YILLIK 5-6k demiş.

Şimdi günde o kadar harcarsın…

Vay be. ulen şimdi flörtün evine gittin aşağı indi, arabaya bindi zaten direkt 500 kağıt..

filörtleşirsek
müstakbele ödetirim

Geri