Bir erkek Flört döneminde yılda kaç para harcar ? :)

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2764 gün önce görüldü
Senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez diyen kadını anımsadım .p

2 yillik iliskisinde 30.000 lira gitti.
Bende isi uzatmadan evlenmesinden yanayim.
Zira harcamadigin bi paraya ortak olup odemek fena koyuyor.
(abikulagicinlatir)

Piknige gideriz daga cayira gideriz az harvariz :D

Üniversitedeyken ekstra masraf çıkarıyorlardı. Ancak iş hayatında ekstra bir masraf çıkarmıyorlar. Tek başına da aynı parayı yiyorum zaten.

Hayatımda ki bayan bir yere gittiğimde hesap ödemeye kalkarsa benim yanımda bu benim için ayrılma sebebidir.

ota b*ka para harcadığım dorudur , ota daha fazla tabi

mesela forumdan maria puder gibi bi kadına aylık 3bin harcanır bence.

Ben bunu görmedim görsem seni parcalardim ogi.
Ben kendi parami kendim kazanıyorum harcıyorum sevgilimle de ortak harcıyoruz çalış sende yap xd

#isimdeyimgucumdeyim :D

Enayi olup da harcamayin arkadasim, nasil kizlarla birlikte oluyorsunuz anlamiyorum ki -.-

Flört ettirtmiyor bu pintilik

ömrünün geri kalanında borç batağında yüzecek kadar harcar xd

standart seviyelerde bin ikibin arası gibime geliyor

Eskiden gençkene hep ben öderdim sonra gördüm ki, marifet sadece senin ödemen değil. En başından beri paylaşmaya başlamak ortak şeyler yapmak hesapları genelde olmasa bile bazen ortak ödemek güzel oluyor. Zaten öyle eskisi gibi yiyip içeyim hesabı sevgilim ödesin diyen kızlar kalmadı be abicim, eskidendi onlar ^^

Ben bunun oturup hesabını yapmıyorum yani aklıma gelmiyor böyle şeyler afjlhskym

Şuanda arkadaş biriyle sevgili evlenecekler ama öyle masrafa soktu ki çocuğu harcama falan denmez yani bir gün tanıştın insan hiç mi cebine atmaz sevgilim olmayan kişinin bile yediği şeyi ben ödedim adalet mi bu şimdi?

Enayi isen çok harcarsın, bitirirler adamı..

hak edeni var ama uğruna tapular harcayacağın fakat yaşadığımız zaman diliminde ben öyle hatun göremiyorum.

Karşınıza, hep banacı bir hatun çıktığı zaman geriye bakıp ''sana yük olmak istemem'' diyenleri saygıyla anıyorsunuz.

Çocugun biri yememiş içmemiş bunu hesaplamıştı tv de bir programda. Sonra da karar almış kimseyle çıkmayacağım diye :)

Geri