Bir erkek Flört döneminde yılda kaç para harcar ? :)

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2763 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar malumunuz ikili ilişkilerde kızlar bu konuda hep bir adım geridedir çünkü erkeğin vazifesidir diye bilinir veya adamlık raconlarından biridir para ödeme işi :hi: Bunu istatistiğe dökersek forumdaki erkek üyelerimizin cebinden kaç para çıkıyor hiç hesapladılar mı merak ettim :cici: Biraz eğlenelim :heyoo:

Erkek evli ve eşini aldattığı durumlarda para harcar. İyi bir otel, gişim kuşam , iyi mekanlarda yemek, tatil , mühevher vb çünkü aldatma durumunu kabullenmenin maddi bir gerekçe ile örtülmesi gerekir ya da buna aldanırlar.

Normal şartlarda artık kızlar değişti hesaba ortak olmaya çalışıyorlar. Doğum günü, özel günler , süprizler dışında para harcamanızı istemiyorlar ya da bana denk gelenler öyle ;)

Erkek evli ve eşini aldattığı durumlarda para harcar. İyi bir otel, gişim kuşam , iyi mekanlarda yemek, tatil , mühevher vb çünkü aldatma durumunu kabullenmenin maddi bir gerekçe ile örtülmesi gerekir ya da buna aldanırlar.

Normal şartlarda artık kızlar değişti hesaba ortak olmaya çalışıyorlar. Doğum günü, özel günler , süprizler dışında para harcamanızı istemiyorlar ya da bana denk gelenler öyle ;)

Bak ya aldattığında harcarmış :haha: İlişki başlarında veya kızı tavlamak için ne yapıyorsun ? :))) Evet şimdiki kızlar öyle çünkü vicdan yapıyorlar en doğrusuda bu :cici:

Sinema, kafe, sürpriz hediyeler, yemek, çeşitli aktiviteler. Cidden bunların hepsini hesaplayınca ayda 400-500 kağıt gibi bi rakam çıkıyor. Birde benzin parası varsa :/ Hal böyle olunca yılda 5-6 bin kağıdın gitmesine şaşırmamak lazım.
Şuanda sevgili kavramından soğudum xD

Sinema, kafe, sürpriz hediyeler, yemek, çeşitli aktiviteler. Cidden bunların hepsini hesaplayınca ayda 400-500 kağıt gibi bi rakam çıkıyor. Birde benzin parası varsa :/ Hal böyle olunca yılda 5-6 bin kağıdın gitmesine şaşırmamak lazım.
Şuanda sevgili kavramından soğudum xD

:s: Bunları yaparken o kadar paranın nasıl ve ne zaman gittiğini anlamıyorsun dimi :haha:

:s: Bunları yaparken o kadar paranın nasıl ve ne zaman gittiğini anlamıyorsun dimi :haha:

Anlamıyorsun tabi, kendini aşk sarhoşu sanıyorsun fakat sarhoş olma sebebin açtığın 70lik votka : D Hal böyle olunca nasıl gittiğini anlamıyorsun. İşin garip yanı o kadar parayı nerden bulduğunu hiç ama hiç anlamıyorsun :haha:

Evet tecrübeli beyleri alalım sahneye. İleride belki bu bilgiler bize de lazım olur :D

Yaş ilerleyince daha farklı oluyor galiba.
Fazla uzatmadan evlenin :p

Bak ya aldattığında harcarmış :haha: İlişki başlarında veya kızı tavlamak için ne yapıyorsun ? :))) Evet şimdiki kızlar öyle çünkü vicdan yapıyorlar en doğrusuda bu :cici:

Normal hayat standartların neyse aslında bu standartlara devam ediyorsun. Yemekti sinema vs bunların hesabını vallahi hiç turmadım. Birlikte olduğun kişi çok önemli biz olunca olaya biz bakınca ona harcadım gibi düşünmüyorsun.

Son 2 senedir arabam yok öncesinde büyük kısmı benzine gidiyordu şimdi ise ulaşıma yani taksiye çok para harcıyorum..Yapı gereği ben sevgilime asla hesap ödetmem bana ters geliyor herkesin kendi düşüncesidir..Ve sevgilisi olanın hafta sonları evde oturmak gibi bir lüksü fazla olmuyor kıza tavuk dürüm ısmarlayacak halinde yok :D en kötü bir yere gidip yesen içsen gezsen 200 kafadan çıkaracaksın hediyeleri söylemiyorum bile özel günler dışında da hediye almayı seven biri iseniz ben gibi ona da bütçe ayıracaksın benim hesabıma göre hiç abartmıyorum şu 3 ayda 2500 TL harcamışım yani parası olmayanın yapacağı iş değil bu flört işi..He paranız olmadığı için tokum diyende var yokum diyende onu da unutmamak lazım..

Cok para gidiyodur ben hesaba ortak olmaya calisanlardandm ama kabul etmezdi unw 2deyim adam disarda yemesek dolabimi dolduruyodu hediyeleri demiyorum bile maasini ben kullaniyordum sanirim :D

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Uzakta olup ara ara görüşme olayında 1 günde çok para gidiyor. :D çok harcamamak lazım tadında olmalı yerden süpürmüyoruz :D

adamlık raconu nedir ya parayla adamlık mı oluyor , herkes kendi yediğini içtiğini öder, alman usulu yani.

ha birde erkek öder erkek yapar zihniyetindeki kadınlarda genelde ezik tipler olur ve ilişki evresi boyunca ezilmekten kurtulamazlar, bide bunların yiyici diye tabir edilen türleri var onlar akıllıyım diye gezen et parçasından başka birşey değildirler .

Biz evlenicez cok para harcamamasindan yanayim her zaman. Bi araya geldigimizdede harcamasin ufak seylerden kismak iyidir ama o genede harciyor en son gorusmemizde cok masraf etmisti ve icim gitmisti keske etmese bana gelince ben cebimde on liram olsa 5ini ona biseyler almaya harcarim dayanamam cnk hediye buyuk kucuk secmemki o an onun hosuna gidicek oyuncak bile gorsem alirim yeterki onun yuzu gulsun. Oda bana harcama diyor ama artik beni durduramicani anladi:D hesap konusuna gelince odetmez bu huyunu bildigim icin gidip bi kafede oturalim demem zaten kafe ortamindan cok hazlanmam yada aciktim yemege gidelim demem neden cnk beni gotururse illa etiketli bi yere goturmeye calisir ve o parayi oraya vermesini istemem evlenincede ayda bir yada ozel gunlerde gidilebilir o kadar onun disinda bizim evimiz en rahat en luks en ferah ve en ucuz mekanimiz hangi kafede hangi restaurantta onun nefesi nefesime degerki

Evet tecrübeli beyleri alalım sahneye. İleride belki bu bilgiler bize de lazım olur :D

Harcanabilir gelirin yarısı diyeyim ben sana kısaca sky :) yaşa, gelir durumu çalışma durumuna göre değişiyor illaki

bir gazeteci araştırmıştı bunu yılda 10 bin harcanıyormuş.

Yaşamadığım için bilmiyorum :-)
Ama yazılanları okuyunca insan tebessün etmeden olmuyor...

Benim.en çok flört ettiğim kişiler genelde kitaplarım... Onlarada para harcamaktan zevk alıyorum... Yemek yedirmesem mücevher almasamda onlar bana konularına kaynak gösterterek başka kitaplar aldırtıyorlar... :-) onları Aldatmaktan gayet memnunum şuan...

zaten sigortamız yok 800 + yemeğe çalışıyoruz. kız ödesin hesapları bana ne?

Geri