Bir bayan hoşlandığı erkeğe açılmalı mı? Nasıl bir yol izlemeli?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Amaaan hayata bir kere geliyoruz diye gazlanıp açılırım heralde nolcak sanki Jdkdkd benden değerli mi

Ben çok uzun yıllar önce açılmıştım birine. Forumla alakası yok belirteyim de kurgulamayın hemen. Hatta o zamanlar forum bile popüler değildi.
şu zamanda asla açılmam. Sklsk
Niye

Seven sevdiğine seni seviyorum desin.

Ya ben çok aşk kuşuyum şu sıralar hadi hayırlısı.

Takılıyorum yaa.
birine açılmayı isteyecek kadar yoğun duygular hissettiğim biri yok. Bakınca bu benim olsa dediğim biri yok. İyiyim böyle. Hayatımı mahvedemem jrjdj

Önce açıl sana dussun ama düşürene kadar nasil melek nasil cicek öyle ol. Sonra baktin dustu kivam okey basla kopek cekmeye ama nasil varsa te allam 10 msjdan birini cvpla oda OK yada tmm olsun iste o noktadan sonra adam senin. Sen istedigin yerde sikilana kadar senin. Ama sen ask bocegiysen acilma

Neler diyonuz ya.

Ulen mutlu olmak, çift olmak bu kadar zahmetli olmamalı pü allah kahretsin ben gidiyom.

Önce açıl sana dussun ama düşürene kadar nasil melek nasil cicek öyle ol. Sonra baktin dustu kivam okey basla kopek cekmeye ama nasil varsa te allam 10 msjdan birini cvpla oda OK yada tmm olsun iste o noktadan sonra adam senin. Sen istedigin yerde sikilana kadar senin. Ama sen ask bocegiysen acilma
Çok taktiksel sanki ? :/

Siz acilirsaniz hevesiniz kacar kizlar, sabredemiyorsaniz bile ufaktan belli edin.. Niyet okumak atalarinizin gelistirdigi bir savunma mekanizmasi. Turunuz bu sayede dogaya uyum sagladi..

Acilirsaniz bir sure sonra "peh" cekersiniz. Illa hayatinizin bir doneminde feth edilmek isteyeceginiz kendinizi kale hissettiginiz bir donem olucaktir.

Geri