Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
NiyeBen çok uzun yıllar önce açılmıştım birine. Forumla alakası yok belirteyim de kurgulamayın hemen. Hatta o zamanlar forum bile popüler değildi.
şu zamanda asla açılmam. Sklsk
Ney niye canım ndndn
Acilamazsin simdi bebegim?Ney niye canım ndndn
Açılmam. Bu erkolar sinsi kız. Kavga ederken sen istedin beni der şarapsızlar hdjjdjdAcilamazsin simdi bebegim?
Ee desinAçılmam. Bu erkolar sinsi kız. Kavga ederken sen istedin beni der şarapsızlar hdjjdjd
İşte olmuyor. Alaycı tavır sevmem. Ben de alnına silah mı dayadım derim. Tamamen kopar film kdjfnEe desin
Birak icinde kalsin Ayşamİşte olmuyor. Alaycı tavır sevmem. Ben de alnına silah mı dayadım derim. Tamamen kopar film kdjfn
İçimde kalacağına canı çıksın jdjdjd
Çok taktiksel sanki ? :/Önce açıl sana dussun ama düşürene kadar nasil melek nasil cicek öyle ol. Sonra baktin dustu kivam okey basla kopek cekmeye ama nasil varsa te allam 10 msjdan birini cvpla oda OK yada tmm olsun iste o noktadan sonra adam senin. Sen istedigin yerde sikilana kadar senin. Ama sen ask bocegiysen acilma
Yeni Nick Namen hepimize hayırlı uğurlu olsun.allah uzun süre kullanmayı nasip etsin..Çok taktiksel sanki ? :/
Mersi.Yeni Nick Namen hepimize hayırlı uğurlu olsun.allah uzun süre kullanmayı nasip etsin..
Evet gerçek askta adil olunmaz hile sartÇok taktiksel sanki ? :/
Bir de böyle deneyeyim o zaman :dEvet gerçek askta adil olunmaz hile sart