Bir bayan hoşlandığı erkeğe açılmalı mı? Nasıl bir yol izlemeli?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bir bayan hoşlandığı erkeğe açılmalı mı? Nasıl bir yol izlemeli? Yoksa karşı taraftan mı beklemeli?

evet yorumları bekliyorum..​

Acılmalı bence erkekte acılmalı bayanda.

Yolu soruyoz:DDDDDDDDD evet Emre bey anlatırmısınzı Mikrefon sizde ?

ya direk açılmasına gerek yok. konuşma tarzı bakışıda kadının acılmasına yeter gidip benimle çıkarmısın demesi saçma tabi onu erkek yapmalı ama erkekte odun değilse anlar.

Tamam anladım ne demek istediğini ama mikrefon benim elimde bagırmayalım e peki adam kızın yazısından anlamıyo konuşmasındanda anlamıo kısaca odun adam ne olucak ?

Ozaman bu aşamada kadının ne kadar sevdiği tartişilicak.
Kadınlık gururlarını ayaklar altına alıpta, duygularını söyleyebilicek kadar karşısındaki ni seviyormu.
bunu ölcücek tabi. karşısındaki kişinin kabül etmeme olasılığınıda bir kenara koyucak.
cunki ondan sonra arkadaşta kalamıcaksınız. bunların hepsini bir kenara koyupta kararını vericek. yolu ondan sonra izliyicek

yani haklısın bekleyip acı cekmektense söylemeli:D Çünkü söyleyince iki secenek var ya yüzü gülecek yada ilk baştaki gibi acıya devam emre bey saol :DDDDDDDDD

Odun adam EmRe bey sanıırm bu soru bana:D Şimdi Odun adam Ruh gibi demek yani acalım biraz daha, anlamıo işte bişeyden azı acık bakıo seyin trene bakması gibi aman öküz gibi işte tamam oh be:D

Bence bi kız açılmamalı. Sadece sevdiğini bakışlarıyla tavırlarıyla belli ettririrse, karşı cinsinde ilgsi varsa adam olan anlar artık :) ve teklif eder :) eğer ilgisi olmadğını sezerse kız karşı tarafın, mahçup duruma düşmeden bu aşktn vazgeçer :) pas bizden gol onlardan yani :)

Bence bi kız açılmamalı. Sadece sevdiğini bakışlarıyla tavırlarıyla belli ettririrse, karşı cinsinde ilgsi varsa adam olan anlar artık :) ve teklif eder :) eğer ilgisi olmadğını sezerse kız karşı tarafın, mahçup duruma düşmeden bu aşktn vazgeçer :) pas bizden gol onlardan yani :)

fikir hırsızı :p

ßir bayan hoşlandığı erkeğe illede açılmasına gerek yok ;) Karşındakini düşündüğünde hissettikLeri kıskançlık , o Gelince değişen Ruh hali , yokLuğunda üzerinde olan sıkıntı o kişiye aşık olduğunun ap açık kanıtıdır. Bir erkekle konuşurken ve Sen ona bu şekilde aşıksan Karşındaki insan bunu Mutlaka ama mutlaka anlar. O kişinin gerçekten çok değerli ve çok önemli bir yere hatta tek yere sahip olduğunu belli eder.Bir bayan o erkeğe bu şekilde davranıyorsa erkekte saf değil ki anlar heralde anLamıyorsa harbiden odundur yapck bişi yok :D :D :D :D

Açılmamalı, Belli etmemeli, Bişey beklenti içinde olmalalı
ole kendi haline bırakmalı, Kısmette varsa olacakla öleceğe care bulunmaz

Geri