Bir bayan hoşlandığı erkeğe açılmalı mı? Nasıl bir yol izlemeli?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Açılmamalı, Belli etmemeli, Bişey beklenti içinde olmalalı
ole kendi haline bırakmalı, Kısmette varsa olacakla öleceğe care bulunmaz

Ewde kalmaya niyetlimisin :)))) Sen bu soylediklerini uygularsan çok acı çekersin. Ya karşındaki insan senden ufakta olsa bir adım beklıyorsa ne yapıcaksın.kimsenin düşüncelrini bilemeyizki. Bence belirtiler verilmeli oLması gerektiğinden azcık dahada fazla olsa birşeyler olmalı . Ozaman karşındaki senin ruh halını anlar zaten

Ewde kalmaya niyetlimisin :)))) Sen bu soylediklerini uygularsan çok acı çekersin. Ya karşındaki insan senden ufakta olsa bir adım beklıyorsa ne yapıcaksın.kimsenin düşüncelrini bilemeyizki. Bence belirtiler verilmeli oLması gerektiğinden azcık dahada fazla olsa birşeyler olmalı . Ozaman karşındaki senin ruh halını anlar zaten

++rap :D

Söyle bişeye inanıyorum Düşünceler belki gizlenebilir ama Duyguları gizlemenin mümkünatı pek yoktur.Genede bu düzende erkeğe bişey olmaz olan kızlara olur.Cok karıstırmamak lazım ortalıgı:D
Evde kalmaya niyetliyim dabi ne doktorlar ne mühendiler istide he demedim

Günümüzde bi erkek hoşlandığı bi bayana karşı yakınlaşma çabasına düştüğünde karşısındaki insanın yanlış anlama olasılığı bi hayli yüksek oluyo ve eğer karşılık yoksa erkek genelde tersleniyo. ama bi bayanın erkek tarafından terslendiği, sapık durumuna sokulduğu görülmemiştir heralde :D .. o yüzden bi bayanın hoşlandığını söylemesi daha kolay ve daha kesin çözümdür. yol yordama gelince.. gidin direkt söyleyin uğraştırmayın milleti gözlerle kaşlarla :D

Söyle bişeye inanıyorum Düşünceler belki gizlenebilir ama Duyguları gizlemenin mümkünatı pek yoktur.Genede bu düzende erkeğe bişey olmaz olan kızlara olur.Cok karıstırmamak lazım ortalıgı:D
Evde kalmaya niyetliyim dabi ne doktorlar ne mühendiler istide he demedim

skdlnfkdlsnfskkls :D Allah gönlüne göre versin .

Erkeğe hiç bişy olmaz zaten . Ne oluyorsa kızlara oluyor. Annm hep soyler süt ü örnek verir onun içine nasıl ki bir toz düşerse parlar dikkat çeker kızlarada bir leke geldiği zaman sütün üstündeki gibi toz gibi parlar der çokta haklı. Ona göre davranmalı ona göre yaşamalı herkes.

skdlnfkdlsnfskkls :D Allah gönlüne göre versin .

Erkeğe hiç bişy olmaz zaten . Ne oluyorsa kızlara oluyor. Annm hep soyler süt ü örnek verir onun içine nasıl ki bir toz düşerse parlar dikkat çeker kızlarada bir leke geldiği zaman sütün üstündeki gibi toz gibi parlar der çokta haklı. Ona göre davranmalı ona göre yaşamalı herkes.
istisnasız katılıyorum :D

Ey gönül ! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür ? Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yüreğe düşen mi ?
(Şems-i Tebrizi) (Ben bu sorunun cevabını istiyorum)

Anlatılmayıp, o ennn can evine düşüp yakıp yıkan, benim cevabım...:)

Açılmalı derken.
Seni seviyorum gibi bişeyse.Yada Benimle çıkar mısın gibi .
Bunu erkek tarafının yapması gerektiğini düşünüyorum.
Kız tarafı anneannemin deyişiyle kuyruk sallayıp göz bükerse zaten erkek gelip istediği sözleri söyler :p :kiki:

ya direk açılmasına gerek yok. konuşma tarzı bakışıda kadının acılmasına yeter gidip benimle çıkarmısın demesi saçma tabi onu erkek yapmalı ama erkekte odun değilse anlar.

EmRe^^cim kadın zaten nazlıdır cilvelidir ..ve sana katılıyorum ama sen genel olağan şeyleri söyledin bence yada fazla kapalı söyledin dur yardımcı olayım açayım söylediklerini fikirlerimle :)
kadınlar sevdiğini şöyle gösterebilir bence ona diğer erkek arkadaşlarından ama arkadaş yani ayrıcalıklı olduğunu göstererek daha yakın olarak cazibesini kullanarak bakışı yada duruşuyla değil ona onunla ilgilendiğini belirterek daha doğrusu nazını cilvesini daha fazla yaparak gösterebilir mesela ..
yada kıskanarak ta olabilir yani yada pardon biz zaten kıskancızdır dimi onu kıskandığını ona belli ederek olabilir :)
yada ona belli etmeden onun hayatının bir parçası haline getirerek kendini o wakitten sonra zati adam seni arar yokluğunu bilir ve sevdiğini geçte olsa akıllı anlar yani kütük değilse tabi hala anlayamayıpta ''kanka kanka'' die dolaşanlar da yok değil Allah o kızlara yardım etsin ne diyeyim gerçi ben daha bir tane bile edinemediğim için daha fazla yorum yapamıyacağım :)

Kadın erkek eşitliğini savunan kişilerin sevmek gibi bir durumda bunu sadece erkeklerden beklemesi tuhaf. Kendi hislerini belli edip teklifi erkekten beklemesine eyvallah ama şahsen bir erkeğe gidip ondan hoşlandığını veya onunla sevgili olmayı istediğini söyleyen bir bayanı da takdir ediyorum. Madem aşk 2 kişiliktir diyoruz , herşeyi karşı taraftan beklememek lazım.

Geri