Sana kolay gelio Emre bey gidip söylemek![]()
Dünyaya kaç kere geliyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana kolay gelio Emre bey gidip söylemek![]()
Açılmamalı, Belli etmemeli, Bişey beklenti içinde olmalalı
ole kendi haline bırakmalı, Kısmette varsa olacakla öleceğe care bulunmaz
Ewde kalmaya niyetlimisin))) Sen bu soylediklerini uygularsan çok acı çekersin. Ya karşındaki insan senden ufakta olsa bir adım beklıyorsa ne yapıcaksın.kimsenin düşüncelrini bilemeyizki. Bence belirtiler verilmeli oLması gerektiğinden azcık dahada fazla olsa birşeyler olmalı . Ozaman karşındaki senin ruh halını anlar zaten
fikir hırsızı :p
Ne fikir hırsızı olucam be aynı düşüncelere sahipmişiz demkki :icon_yuhuu:
Hakkaten biraz fazla kadere boyun eğdik :dÇokmu kadere boyun eğdik ne ?![]()
Söyle bişeye inanıyorum Düşünceler belki gizlenebilir ama Duyguları gizlemenin mümkünatı pek yoktur.Genede bu düzende erkeğe bişey olmaz olan kızlara olur.Cok karıstırmamak lazım ortalıgıEwde kalmaya niyetlimisin))) Sen bu soylediklerini uygularsan çok acı çekersin. Ya karşındaki insan senden ufakta olsa bir adım beklıyorsa ne yapıcaksın.kimsenin düşüncelrini bilemeyizki. Bence belirtiler verilmeli oLması gerektiğinden azcık dahada fazla olsa birşeyler olmalı . Ozaman karşındaki senin ruh halını anlar zaten
Baktın anlamıyor bakmıycaksın o zamanEvet acılımınıda yaptım kısacası anlamayan adam öküzdür![]()
Söyle bişeye inanıyorum Düşünceler belki gizlenebilir ama Duyguları gizlemenin mümkünatı pek yoktur.Genede bu düzende erkeğe bişey olmaz olan kızlara olur.Cok karıstırmamak lazım ortalıgı
Evde kalmaya niyetliyim dabi ne doktorlar ne mühendiler istide he demedim
istisnasız katılıyorumskdlnfkdlsnfskklsAllah gönlüne göre versin .
Erkeğe hiç bişy olmaz zaten . Ne oluyorsa kızlara oluyor. Annm hep soyler süt ü örnek verir onun içine nasıl ki bir toz düşerse parlar dikkat çeker kızlarada bir leke geldiği zaman sütün üstündeki gibi toz gibi parlar der çokta haklı. Ona göre davranmalı ona göre yaşamalı herkes.
ya direk açılmasına gerek yok. konuşma tarzı bakışıda kadının acılmasına yeter gidip benimle çıkarmısın demesi saçma tabi onu erkek yapmalı ama erkekte odun değilse anlar.