Bir aralar arası çok iyi olan ama sonra durduk yere arası bozulan üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O zaman @Oggy nin akimina bende katiliyorum,
@ArifÇ. Ve ben. Neden kizdigimi suan hatirlamiyorum.
@x ve ben. Konularimi kilitliyor.
@esekherif ve ben. Kavga gurultu.

arkadaşlar, bi sözlük konusu falan filan cart curt üyeler formatında açılmışsa o konuda tanım/açıklama yapılmaz, nik verilir.....................

stockholm sendromu & arif ç
yalnız bilgiyi yanlış aktarmayalım… bizim aramız hiç iyi olmadı, olmayan aramız daha da bozuldu…. fEkat şuvan bir sorunumuz yok geldi geçti. çümkü ben kin min tutamıyorum, yoruluyorum…..

nick vermeye devam…
ben & klaus

Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince me durumu.
Bugün baskasi için (muhtemelen sizin de sevmediğiniz biridir) durup durup bk atan kişi sizle ufacık bi çatışmada farklı bi yol mu çizecektir, buna inanıyor musunuz cidden
Üye sözlüklerinde övüp övüp pişman oluyosunuz sonra jkl.
Forum bi kenara hayatın geneli böyle.
Biri ile iletişim kurarken başkalarını ele alış şeklini önemserim sahsen. Sevmediklerim de o başkaları grubuna dahil.

Üye sözlüğü kısmında haklı
Tam anlamıyla maviboncuk yeri sjfhsk

Hadi ban geliyor hadi

Hepsiyle kötü olup hiç birisi ile kanka olmamama ne demeli..

arkadaşlar, bi sözlük konusu falan filan cart curt üyeler formatında açılmışsa o konuda tanım/açıklama yapılmaz, nik verilir.....................

stockholm sendromu & arif ç
biz kankimle hiç iyi olmadık, sonra iyi olmadık, şimdi kötü değiliz.

genel de çok az kişi ile iyiyim. geri kalan herkes bir yerler de " allahın cezası yoruma bak raporluyorum **Spam/Adversiting** " demistir. aksnnsnd
o yüzden ya başta iyi olmuştur ya da kötü

şu an için burada öyle bir durum yaşamadım, ha bi dk dur dur bu ara birine karşı soğudum durduk yere de değil ama sayılıyor mu…..

@Nyctophilia & ben​

aramın hakkıyla iyi olduğu ve şuan bozuk olan tek kişi olarak sen geldin aklıma.

Böyle birisi var. Nick veremem. Ama tamamen kendi salaklığı. Ben bir şey yapmadım. Durduk yere arada geliyorlar ona sanırım. Tek yaptığı kişi olmayışım da benim haklılığımı daha da artırıyor. Konuşmak varken kafasında kuran kişilere yapacağım tek şey sessizliğimi korumak olur.

Yine bi can sıkıntısı maratonu anlaşılan.

Hakikati ıskalayıp kehanete başvurmak sana yakışmıyor. Yazdığımda bir yanlış varsa onu okumak isterim.

Canım sıkkın olmasa burada işim ne? Amacım ne? Beyin fırtınalarının döndüğü bir yer mi burası? İlham mı alacağım? Yeni bir şey öğrenme ihtimalim yüzde kaç?

En gösterişlisi, salya akıtarak karşı cinsi etkilemeye çalışıyor. Ne bekliyorsun sen kardeş?

Angie apla bosver ya uzme kendini senle durduk yere arani bozanla hic konusmazsin olur biter belki
Meraba meraba yalandan love move atarsin iste bi sure gectikten snra mesajlarina oda sana atar
Eskisi qibi samimi olma ama kesinlikle
Durduk yere sana küsen biri sana deger vermemiştir. Boşver.

Kimseyi durduk yere bir şey yapmadan silmem, yapmıştır yapmadığını sanmıştır ya da sandırmıştır skfjlsfjk
aram çok iyi olan kişilerle aram hala iyi
bknz: @Kim gibi
diğerleri kendi kelime oyunlarında boğulsun ne diyeyim

• Kalp Gözler
Tepkiler: Kim
Geri