Bir aralar arası çok iyi olan ama sonra durduk yere arası bozulan üyeler

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Artik asla eskisi gibi aramizin iyi olmayacagi kisi :emoji_penguin:

Son düzenleme:
durduk yere maalesef .
@Emare sorun zaten onda değişik bir tip sorun deil de komik duruyor .s .d
sanırsın 20 yaşında kqweqwe

Yine bazilari kendine pay cikarmis sizden bahsedmiyorum arkadaslar mümkünse siz sonsuza dek konusmayin benimle. konusursaniz namertsiniz :emoji_relieved:

Peki ya yalnızlıktan korkanların mecburiyetli arkadaş ilişkilerine ne diyelim :d
Aman ne ararsan her türden var

Bu benim reelde başıma gelmişti..
Birden tavır almaya başladı. Ben ne olduğunu anlamadım. Sonra zamanla yüzüme bakmamaya başladı. Üzüldüm.. Konuşmaya çalıştım ama olmadı.. Aman napim yani konuşmak istemiyosa dedim..
Meğerse alınmış bir şeye. Sonra bilenmiş. Her hareketim gözüne batmış.
Çokk yakın arkadaşlar birbirine alınır mı? Hayret bişi :D

Şimdi kırk yılda bir selamlaşıyoruz.

yani böyle bir şeyler olabilir üyeler arasında da ldfjndlf

Reelde ve sanalda herzaman yaşanılabilir bir durum, iyi değil tabi kimsenin yaşamak istemediği bir durum durup dururken ise genelde kıskançlık ve çekememezlikten kaynaklanıyor..yapacak bir furum yok hayat belirtileri bunlar.

Son düzenleme:
dur bi anlatmadan önce güleyim skfhjs
Bir zaman aramın iyi olduğu bir bayan kardeşimiz ( KARDEŞİM dedim bakınız:D ) yönetimden neden ayrıldın dedi. Ve ek olarak o gün bugün selami sabahı bıraktı bırakın actigim konulara yorum atmaz oldu. Hatta bana yapılan bazı sert muhalif konulara destek veriyor.
Biz neler gördük bu gözler neler okudu
Bunu burada sadece bir kişi ile paylaşmıştım. Hatta paylastigim arkadaşda evet benimde dikkatimi çekti dedi. Baya geçmiş postları inceledik baya :D
Böylesi de var MELEK yüzlüm.
Neyse aksama ne yemeği yaptın sen:D
Sjajajahhaha

Bir zaman aramın iyi olduğu bir bayan kardeşimiz ( KARDEŞİM dedim bakınız:D ) yönetimden neden ayrıldın dedi. Ve ek olarak o gün bugün selami sabahı bıraktı bırakın actigim konulara yorum atmaz oldu. Hatta bana yapılan bazı sert muhalif konulara destek veriyor.
Biz neler gördük bu gözler neler okudu
Bunu burada sadece bir kişi ile paylaşmıştım. Hatta paylastigim arkadaşda evet benimde dikkatimi çekti dedi. Baya geçmiş postları inceledik baya :D
Böylesi de var MELEK yüzlüm.
Neyse aksama ne yemeği yaptın sen:D
Sjajajahhaha
Muhaliflere açıksa bu mesajı da okumaya gelir o zaman şimdi ayıp etmiş -.-
Öyle ya biz de çok şey gördük
Kızdık şaşırdık sustuk
Şimdi gülüyoruz çünki kuzu gibiler artık iyimser olma aşamasına geçmişler skfjjs
Neyse bu arada akşama da kuzu eti vardı yedik afiyetlen :dd

Peki ya yalnızlıktan korkanların mecburiyetli arkadaş ilişkilerine ne diyelim :d
Aman ne ararsan her türden var
buna cok iyi bi ornek verebilirdim forumdan ama yer yerinden oynamamasi icin susuyorum

birak korkmayi gercek adlarrini bile 1 2 yil sonra solemislerdir birbirlerinehdhdhdhdhdhdj
ayrica telden falanda whatsap dan görüştüklerini de hic zannedmiyorum ama forumda 20yillik dost kanka ayagi takiliolar ehehehhee

buna cok iyi bi ornek verebilirdim forumdan ama yer yerinden oynamamasi icin susuyorum

birak korkmayi gercek adlarrini bile 1 2 yil sonra solemislerdir birbirlerinehdhdhdhdhdhdj
ayrica telden falanda whatsap dan görüştüklerini de hic zannedmiyorum ama forumda 20yillik dost kanka ayagi takiliolar ehehehhee
Farketmiyor ha görmüş ha görmemiş
Ha adı farklı ha yaşı
10yıllık realde görüşüp herşeylerini birbirlerine paylaşan sanalda da birbirlerini sürekli savunup kollayan takılan iki dost biliyorum
Sonu da hüsranlık

o sebepten çoğu aşk/dost ilişkileri bencilce, herkes kendi menfaatine göre şekillerde
çoğunda da yalnızlık ilgisizlik korkusu var ;/

arkadaşlar, bi sözlük konusu falan filan cart curt üyeler formatında açılmışsa o konuda tanım/açıklama yapılmaz, nik verilir.....................

stockholm sendromu & arif ç

İşte cesaret Sjsjsjs

Geri