Bir aralar arası çok iyi olan ama sonra durduk yere arası bozulan üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hakikati ıskalayıp kehanete başvurmak sana yakışmıyor. Yazdığımda bir yanlış varsa onu okumak isterim.

Canım sıkkın olmasa burada işim ne? Amacım ne? Beyin fırtınalarının döndüğü bir yer mi burası? İlham mı alacağım? Yeni bir şey öğrenme ihtimalim yüzde kaç?

En gösterişlisi, salya akıtarak karşı cinsi etkilemeye çalışıyor. Ne bekliyorsun sen kardeş?

Ben arası bozuk olarak görmüyorum.
Görüşmüyorum sadece. Buna bir anlam da yüklemiyorum. Yanlış ya da eksik olan kısmı bu olabilir.
E ben de bir nevi karşılama mesajı gibi yazdım onu zaten.Yadirgamadim ya da yargilamadim.Her şeyi tiftiğini çıkarırcasına açıklamak zorundasın yine.

Ben arası bozuk olarak görmüyorum.
Görüşmüyorum sadece. Buna bir anlam da yüklemiyorum. Yanlış ya da eksik olan kısmı bu olabilir.
E ben de bir nevi karşılama mesajı gibi yazdım onu zaten.Yadirgamadim ya da yargilamadim.Her şeyi tiftiğini çıkarırcasına açıklamak zorundasın yine.

Ben öyle görüyorum demek.

Zorundayım. Öpüyorum seni.

ne olmasını bekliyordunuz ki yaşam bu gayet normal durum kimse kimseye göbek bağıyla bağlı değil ki olsa bile kesiyorlar xd

başlıca nedenleri şunlar olabilir
karşı grup olarak görülen kişilere karşı yakınlaşma olup arkadaş olunmuştur
forum konularında düşünceler beklenmedik şekilde ters düşmüştür
bir erkek veya kız araya girmiştir

arkadasım insan yeri geliyor kendi kardeşine küsüyor
bugun kuser yarın barısır

insan daaa gun olur sever gun olur sover

Ayy var öyle saçma insanlar ve birkaçı uzun bir süre bana ve arkadaşlarıma takıktı, iyyyy

Kötü olduklarima ayna tutmusumdur bunun aksine sonradan iyi olduklarim,bana ayna tutmustur.
Tesekkür canlarim.

Bazılarıyla uzak kalmak iyidir. Ne kadar huzur dolu olduğunu anlıyorsun.

Sakin yuz vermeyin eskisi gibi olmayın.sak1n... Fhjfhdhdhdh

Samimiyetimin ne düzeyde olduğu umrumda değil. Hoşuma gitmeyen bir durum olunca gerekeni söyler yasaklı listeme eklerim. Listem 30 oldu mu acaba bakmam lazım.

Bence konusmadigim icin uzulmeliler. Bi insan neden benim gibi birini kaybetmek ister ki..

Misafir gibi uğrayınca kimseyle takışmadım yıllarca. Bilerek kalp kırmadım diye düşünüyorum umarım öyledir. Yakın olmaya çalışmayınca şundan uzak durayım da demedim açıkçası.Forumda geçirdiğim zaman çok az. Hayatıma yetişemiyorum ki ben zaten. Forumda uzun uzun takılacak zaman nerde...

Kimsenin durduk yere arası bozulmaz ve o aşamaya gelene kadar geçerli sebepler vardır. Tanıdıkça sevmezsin ya da bazı yönleri, karakteri hoşuna gitmez ve doğrudan iletişimi kesersin. İletişimi kestikten sonra da etrafında dolanmaz ve sataşmak için bahaneler üretmezsin çünkü böyle bir davranış halen iletişim kurma çabası içinde olduğunun ve o kişiye değer verdiğinin göstergesidir.

Kendi adıma, gerçek yaşamda yan yana gelmeyeceğim kişiler ile sanalda da muhatap olmuyor, olmuşsam da iletişimi kesiyorum. Yapılan yanlışa da asla taviz verip alttan almam. Kimsenin gönlünü hoş tutmak zorunda değilim. Görüşmek istemediğim ile iletişimi sonlandırırım ve bir daha da geriye dönüşü olmaz.

Bos beles insansa uzulmuom acikcasi.
Reelde o yikik sifatina bakip selam dahi vermicegim tiplerse sorun etmem tabi.

Geri