-
-
-
-
-
Artik asla eskisi gibi aramizin iyi olmayacagi kisi 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana bir anımı anlatayım mı burayla alakalı MelekPeki ya yalnızlıktan korkanların mecburiyetli arkadaş ilişkilerine ne diyelim :d
Aman ne ararsan her türden var
Sana bir anımı anlatayım mı burayla alakalı Melek
Bilsen göbeğin çatlayana kadar gülersin
Sjsjsjjs
Bir zaman aramın iyi olduğu bir bayan kardeşimiz ( KARDEŞİM dedim bakınızdur bi anlatmadan önce güleyim skfhjs
Muhaliflere açıksa bu mesajı da okumaya gelir o zaman şimdi ayıp etmiş -.-Bir zaman aramın iyi olduğu bir bayan kardeşimiz ( KARDEŞİM dedim bakınız) yönetimden neden ayrıldın dedi. Ve ek olarak o gün bugün selami sabahı bıraktı bırakın actigim konulara yorum atmaz oldu. Hatta bana yapılan bazı sert muhalif konulara destek veriyor.
Biz neler gördük bu gözler neler okudu
Bunu burada sadece bir kişi ile paylaşmıştım. Hatta paylastigim arkadaşda evet benimde dikkatimi çekti dedi. Baya geçmiş postları inceledik baya
Böylesi de var MELEK yüzlüm.
Neyse aksama ne yemeği yaptın sen
Sjajajahhaha
buna cok iyi bi ornek verebilirdim forumdan ama yer yerinden oynamamasi icin susuyorumPeki ya yalnızlıktan korkanların mecburiyetli arkadaş ilişkilerine ne diyelim :d
Aman ne ararsan her türden var
Farketmiyor ha görmüş ha görmemişbuna cok iyi bi ornek verebilirdim forumdan ama yer yerinden oynamamasi icin susuyorum
birak korkmayi gercek adlarrini bile 1 2 yil sonra solemislerdir birbirlerinehdhdhdhdhdhdj
ayrica telden falanda whatsap dan görüştüklerini de hic zannedmiyorum ama forumda 20yillik dost kanka ayagi takiliolar ehehehhee