Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
Aman yok böyle antin kuntin şeyler kullanamam şuan fırından devam xd

Başlıktan da göreceğiniz üzere yaşlanma süreci olarak vücut bazı fonksiyonlarında azalmasına başlıyormuş,Bu azalmaların en belirgin sonucu, sağlık sorunlarının ortaya çıkması demekmiş . Ben de şu an 28 yaşında olmama rağmen kolay hastalanmalarımla takviye tüketimine başladım. Şuanda kyaniden bu ürünü tüketiyorum.

1668693114780.png

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda herkesin konuştuğu bu etkinliğe bende katılmayı düşünüyorum sizlerden giden var mı ? Öğrendiğim kadarıyla 9-11 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Yöneticiler ve İş Ortakları biraraya gelecek hem eğlenceli hemde bol bilgili bi gün olacak gibi :)

Kyani origin ürününü kullandınız mı ? Gün içerisinde tok hissetmek ve kilo kontrolü için naçizane fikrimle öneriyorum yeni keşfeJm bende çikolatalı olduğu için daha keyifli tüke5yorum.

Yoo neden onu kullanayım ? Ben sana bişey öneriyim marketten karabuğday al onun bir çorbası var onu yap hergün tüket bak nasıl iştah kesiyor ve az yiyorsun.
Rest Sjsjsjs

Dünya gün geçtikçe değişiyor ve dijitalleşiyor , artık eski düşünceler eski alışkanlıklar yavaş yavaş geride kalıyor. Bunun en büyük etkisini geçtiğimiz pandemi dönemde gördük zaten . Önemli olan sizin bu sürece kendinizi ne kadar hazırladığınız ve değişime ne kadar ayak uydurabildiğiniz. Dr. Levent Uysal bu konuda gençlere yol göstermek ve deneyimlerini paylaşmak adına bir çok söyleyişi ye imza atmış ve kitap çıkarmıştır.

Ben geleceğe asla ayak uydurmam eski kafalıyım sabit fikirliyim :(

Hala cebimde Maske gezdiriyorum. Bu sayılıyor mu?

Açılımıyla Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu Dr. Levent Uysal’dır. çağdaş eğitim metotlarını kullanarak öğrencilerine nitelikli bir eğitim veriyor. Vakıf, lise ve üniversite seviyesi eğitimlerini kapsıyor ve aynı zamanda dil eğitimi, müzik eğitimi ve sanat eğitimi gibi farklı alanlarda da hizmet veriyormuş. A

Normal işimde çalışıyken mesaiye kalmak için vakit problem oluyordu, ama vaktimi iyi yönetmeye başladım. Eskiden ofisten akşam 10’dan sonra ayrılırdım. Yeni işim üzerine çalışmak için saat yedide ayrılmaya başladım, kyani ile iş ortaklığı yap6ğımdan beri de herşey yolunda gidiyor. Sa6şlarım konusunda da ay sonuna baktığımda beni tatmin ediyor.

Aslında kendimde çokça değindiğim konulardan bi tanesi kendime değer katabilmek, geliştirmek, bakış açımı genişletmek bunun bir çok yolu olduğu gibi en önemlilerinden biri de bol bol kitap okumak tecrübeli deneyimli kişilerin yolunu gözlemlemek, dersler çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Mesela suanda Dr. Levent Uysal’ın +1 Kendine değer katabilmek, kitapta, kendi deneyimlerini özel teorilerle destekleyerek okurlarına artı bir olmanın yollarını gösteriyor. Yazarı biraz daha yakından tanıtmak istiyorum İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Nişantaşı Eğitim Vakfı (NEV) kurucusu kendisi. iş dünyasında uzun yıllar Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmalarında üst düzey yöneticilik görevinde bulunmuş. 25 yıllık profesyonel iş hayatında gerçekleştirdiği ve planladığı çalışmalarla Nişantaşı Eğitim Vakfı’nı kurmuş.

İsteyenler için hızlandırılmış eğitim gibi düşünebilirsiniz. 4 haftada mutfakla ve aşçılıkla ilgilenen, kendini geliştirip geleceğini profesyonel mutfaklarda hedefleyen “Gastronomi Tutkunları”, Gastronomi dünyasında kendi işini açmak isteyen “Girişimciler”, Gastronomi Eğitimi vermek ve bu yönde kariyerinde ilerlemek isteyen “Eğitimciler” için uygun bir eğitimdir. Daha önce bu alanda eğitim almış veya deneyimi olan kişiler doğrudan bu eğitime katılabiliyor bende katılmayı düşünüyorum bu dönem için kayıtların açılmasını bekliyorum :)

böylesine yararlı bilgi başka yerde nasıl bulunur

Bişey diyeceğim

Yemek ile Gastronomi tabirini bir ben mi alakasız buluyorum.
Ne bilm canboğazdangelir olsa daha iyiymiş.

Çok sevdiğim ve değer verdiğim hocalarımdan bi tanesidir. Nişantaşı ünversitesinde bir çok kez sohbet edebilme fırsatım oldu. Simdi de canım memleketim Mersin için yazdığı yazıyı okumanızı öneriyorum. Sign Up | LinkedIn

Bu konuda ele aldığı yazılarıyla dikkatimi çeken ve her yazısında mutlaka bi bakış açısı kazandığım Dr. Levent Uysal’ın son yazısını incelemenizi rica edeceğim. Gelecek kaygılaları yaşayan biri olarak bana farklı bi bakış açısı kattığını söyleyebilirim. Açıkcası

Geri