Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
Herkese selamlar spor yapan herkesin kullandığı ürününün bir kaç arkadasım sayesinde yanlş kullanımını görerek bilgilendirici bir şeyler yazmak istedim. Sıkı bir araştırma ile söyleyebileceklerim su ki ürünü antrenman sonrasında 1 paket Fit20 yı bir su bardağına dökerek iyice karıştırıldıktan sonra içilmesini tavsiye etmektedir. Asitsiz diğer içecekler ile de karıştırılarak içilebilmektedir ki ben genellikle meyveler ile smoothie yapmayı seviyorum.

Herkese merhabalar bu sektörde profesyonel değilim Ama buna rağmen Kyani markası ile iş ortaklığı yapıyorum onlar bana kısa bir eğitimle beraber nasıl pazarlamasyon yapabilecegimi anladılar ürün detaylarını anlattılar organik besin takviyeleri satış yapacağım güzel bir şey ama sizce ilerleyen zamanlarda profesyonellik ister mi???

Kesinlikle tavsiye üzerine söyleceğim bir ürün bazı protein takviyesi aşıkları için tadını sevebileceğini düşünüyorum. Kynai origin diye ve hem vanilyalı hem çikolatalı olarak aldımda hoşuma gitti arayışta olan arkadaşlar için öneri olması için yazdım. Şimdiden rica edeerim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Merhaba arkadaşlar başkalarını cömert bağışlar yapanları izlerken bende bir şeyler yapmak içi heveslendim ve bu duygularımı kuvvetlendirmek için bir kaç öneri aldım sizdende almak istiyorum örneğin bi arkadasım bana kızılayın uygulamasını telefonuma indirerek göz önünde bulundurmamı ve bu şekilde daha fazla teşvik edebileceğimi söyledi şuan telefonumda yüklü ve dediği gibi de benim için etkili oldu ayrıca neler yapabilirim ?

Duygular kuvvetlendirilemez ya varlardir ya yoklar.

Lösev daha iyi bir tercih bana göre, kızılayın tarafsızlığına olan inancım kalmadı

Üzgünüm Pharmaton alıyorum yarın.
Reklama girdi mi Sjsjssj

Diyet ve spor yaparken günlük hayattaki enerjim çok düşünce ben de takviye desteği almaya karar verdim. Şu an kyani origin kullanıyorum. Tadı beklentimin çok üstünde çıktı çikolatalı bu arada. Diğer seçeneği de vanilyaydı. Onu da bu bitince denerim. İhtiyacım olan proteini karşılarken hem de spor hayatıma da çok katkısı oldu. Kas kütlem bir süredir artmıyordu. Artışa geçti yağ yakımına yardımcı oldu yani. Enerjim artsın diye almıştım her alanda yardımcı oldu. Benim gibi sıkıntıları olan arkadaşlarıma öneriyorumm.

Bazı sakatlıklarımdan kaynaklı spora ara verdim. Kas kütlemin azalmasını istemediğim içinde protein takviyesi alayım dedim. Kyani fit20 spordan arkadaşımın önerisiyle tüketmeye başladım. Bana çok yararı oldu. Düzenli tartılıyorum, artık kuvvet antrenmanı yapmadığım halde kas kütlemde hiç azalma olmadı. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Selamlar etrafımda bir çok insanın kyani gibi doğrudan satış sektörülü bi markadan haberi yoktu. Ben bu işi aylardır yapan ve artık tecrübe kazanan biri olarak kendi işimin yanında esnek saatleri ile çalışabileceğim bi iş olarak görüyorum ki öylede. Sadece yapmam gereken ürünlerimi aylık bir düzen ile satmak ve daha fazla hedef kitleye kendimi ve ürünleri tanıtmak oluyor ki buda son zamanlarda yapılabilecek en kolay işlerden biri bence bu süreçte sosyal medyanın gücünü de kullanmak gerekiyor :D

Merhabalar herkese ben kendi mesleğimin yanında ek gelir sağlaması amacıyla doğrudan satış işine girmeye karar verdim. Satışlarımı gerçekleştirebileceğim güvenilir marka arayışındaykende birkaç marka arasında kyani iş ortaklığını gördüm araştırmalarım sonunda da aklıma yattı. Bu işe girmek ve satış becerimi kullanmak istiyorum fakat daha önce hiç doğrudan satış iş türünü yapmadım. Bu konuda da markalar tecrübe arıyor mu ? bilenler varsa bilgilendirirse cok sevinirim.

Kurban Bayramı'nda yurt dışı bağışı yaptım üç kişi adına. Bayram boyunca kurban kesimlerinin devam ettiğini ve kesilince bilgilendirme yapılacağını söylediler ve gerçekten de a dan z ye her adımda haberim oldu. Sağolsunlar tek bi vekalet ile herseye çözebiliyorlar keşke daha önce bilseydim diye düşünüyorken sizle paylaşmak istedim belki birileri de faydalanır diye

Herkese merhaba 11 aydır kyani ile çalışan biri olarak bana cevremden de gelen sorulardan bi tanesi olan amaç nedir sorunu merak edenler için yanıtlamak istiyorum. Kyani markasının tek hedefi doğal bazlı içeriklerle geliştirdiği ürünleri iş fırsatı aracılığyla insanların daha iyi bir hayata ulaşma umudunu desteklemek ve daha iyi bir hayat yaşamalarına yardımcı olmaktır. Ne kadar satış yaparsan karşılığında da o kadar kazanmaktır.

Merhabalar bu yazıyı zaten okuyorsanız sindirim sistemi ile ilgili takviye ile destek almak istiyorsunuzdur diyebilirim. İşte tam bu noktada ne yapmalı ve ne kullanmalıyım diye düşünüyorsanız devreye girmek istiyorum yaklaşık 5 ay boyunca takviye deneyimleyen biri olarak etki ve tepkilerinden bahsetmek isterim. Uzun uzun marka memnuniyet araştırmaları yapan biri olarak bir çok markayı elemek durumunda kaldım. Aradığım şey hem organik bitkisel bi ürün olması hemde insanların memnuniyetinin olmasıydı tamda bu noktada kyani stour ürününü gördüm ürünün görselini de eklicem ki merak eden arkadaşlara örnek olsun. Tanıtım değil sadece tavsiye olduğunu belirtmek isterim. Kullandığım ve kendimi yemek sonrası hafif hissettiğimi gördüğümden beri tercih ediyor ve öneriyorum.

9 aydır çalışan biri olarak gördüğüm su ki sıfır risk sıfır maliyet ile sadece kazanç odaklı oluyoruz. Nekadar ekmek o kadar köfte mantısı ile çalışmakta ayrı bi keyfili oluyor.

Geri