Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
ben bir muhasebe ve işletme olarak mezun olmama rağmen suanda doğrudan satş sektöründe ki markalarda. biri olan kyani markası ile iş ortaklığı sağlıyorum. Boş zamanımı değerlendirerek bunu kazanca dönüştürdüm. Ekstra olarakta sattğım ürünlerin sağlıklı olması bana karı oldu hayatımı düzene soktum. Ne güzel simdi markamın yaptığı etkinliklere katılıyorum hem kazanç hem moral motivasyonun bol olduğu bir yerde çalışmak en güzeli bence.

Bu sektörde hedeflerimi planlarında oluştuğunda ilerlediğin takBrde kazanmamak mümkün değil. Bunun için ciddi araşHrma ve eğiBm almamla beraber Kyani iş ortaklığı kurarak ne kadar ekmek o kadar köQe manHyla kazancımı kendimi belirlerken verdiğim emeklerin bana ek gelir olarak geri döndüğünü görebiliyorum.

lisedeyken okulda Avon satanlar vardi kisisel bakim makyaj tencere tava vs, satan networkculer kazaniyo

airfryer arayıısndayken yaptığım araştırmalarl fiyat- performans karşılaştırmalarıyla bu sektörde ki hangi ürün ne kadar iyi az cok öğrendim. son olarak geçen günlerde trendyol üzerinden Fabcio markasının airfryerını keşfettim. daha önce fabcio yorumunu benim gibi açıklayan olmadığı içinde öncülük yapmak istedim.

sıcak hava fritözleri, yiyecekleri standart fırınlardan çok daha az enerjiyle daha hızlı pişirir.
Ayrıca sıcak hava fritözlerinin (air fryer fritöz) ön ısıtmaya ihtiyacı yoktur.
Çoğu sıcak hava fritözünün ayrıca herhangi bir ön ısıtma süresi gerektirmediğini ve bu da onları daha da verimli hale getirdiğini unutmayın.
Hava Fritöz
Güç:220-240V~50-60HZ, 1800W
Kapasite: 1 sepet 6 Litre
Dijital Ekran
Galvaniz İç Dizayn
Dokunmatik Butonlar
Kolay Temizlenebilen Yapışmaz Kaplama
Sıcaklık: 80-200°C
Süre: 0-60 dk
Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri bunu almaktı kesinlikle. Çoook memnunum. Yemeklerin tüm lezzeti içinde kalarak pamuk gibi kızartmalar yapıyor.

1667477070688.png

bu aralar her yerde karsima cikiyo arifri
zamaninda bi tane uretseydik simdi zengindik

phılıps xxl malzeme kalitesi pişirmesi felan çok çok iyi

odamın köşesinde ambalajı açılmamış bir tane bulunuyor ama kimin olduğunu bilmiyorum. bizim olabilir, benim çeyizime alınmış olabilir ya da kardeşim çalıştığı için bize kargolatmış olabilir. eve döndüm döneli merak ediyorum ama henüz sormadım.

Son düzenleme:
aşırı kullanışlı ve sağlıklı bulanlar ile sadece para verdikleri için öyle hissediyorlar fırından bir farkı yok hem kurutuyor diyenler yarışıyor.

haznesi küçük, fırından farksız. tek avantajı fırından daha az yakması olabilir. o da tek kişi için mantıklı sadece, kalabalık ailelere uygun değil. birkaç parti atmak gerek o zaman da ilk çıkanlar buz gibi olur. cidden mantıksız bi ürün bu ya, saçmalık resmen.
asla bi robot süpürge etkisi yaratamazsın...

Ocakta pişen yemek kadar lezzetli olacağını düşünmüyorum

aşırı kullanışlı ve sağlıklı bulanlar ile sadece para verdikleri için öyle hissediyorlar fırından bir farkı yok hem kurutuyor diyenler yarışıyor.
fiyatına göre şişirilmiş bir ürün olduğu doğrudur
ocak ve fırın kullanmayanlar için pratik bir alternatif sepet haznesi doğal olarak küçük çoklu aileler de iş görmeyecektir
mesela ben fritözde fokur fokur yağ ile kızaran patates severim bu yönden ters geldi
ürünü görmek için mika tarzı bir şey dış mekanizmaya yerleştirilebilirmiş
lazanya ve tavuk sote pişirmesi felan gayet iyiydi 10 dakikada

10 sene öncesinde de varmış bunlar geçen biri paylaşmış ama sosyal medya fıtı fıtçılarına philips iyi para yedirince bir daha deneyelim demişler belli ki. philips yedirince ötekiler durur mu? durmaz. kullanıp saçma bulan insan sayısı da çok fazla. bir dönem fritözler alınıp sonra buzdolabının üstüne nasıl fırlatıldıysa aitfrylar için de aynısı olacak…. influencerlar aç kalmasın diye izdiham yaratanlar elbet döneceksiniz ocaklara ve fırınlara!

Geri