Konu sahibi son olarak 94 gün önce görüldü
Hem çaresizliğini anlatıyor tam üzüleceğim sonra diyor ki ben yaptım bilmem şöyle oldu Sjsjsj
Allah seni bildiği gibi yapsın bilgen :dd

Yok bilgen ya
Ben satış olayını sevmiyorum. İnsanlara x ürününü al, sen de satacak birilerini bul demek falan çok zahmetli geliyor..

Ben hep takviyeleri kaslar için iyi sanırdım ama meğerse sindirim gibi bir çok fonksiyona da iyiymiş. Kyani Origin diye bi ürün varmış kullanan var mı aranızda? Etkileri vs var mı?

Sakın kullanma işe yaramıyor bilgen Sjsjsjs

Beslenme düzenlerini güçlü antioksidanlarla daha iyi olmasını isteyenler. Vücut sağlığı için günlük derman arayanlar. Stres ve çevresel toksinlere maruz kalanlar. Evde çalışan veya hareketsiz kalanlar. Düzensiz beslenenler. Multivitamin takviyeleri almaları gerekiyor bana da doktor söyledi siz hangisine uyuyorsunuz? Ben 3 tanesine uyuyorum. Onun için 1 hafta önce Kyani origin ile başladım bu ek takviye olaylarına.

Banada b12 ve çinko lazım Sjssjsj

Besyo sınavına hazırlanırken kas kütlemi destekleyici ürün arayışındayım. Kime sorsambir çok ürün öneriyorlar içeriğinde ne var bilmiyorum da su sıralar Uzun araştırmalar yaptım ve deneyim yorumlarından yola çıkarak Kyani nin origin ürününü kullanmaya başladım. Daha zinde hissediyor insan hemde sınava daha motive hazırlanıyorum.

Doğrudan atış sektörünü benim gibi tecrübesiz biri yapabilir mi ? Cevap: ben suanda yapıyorum ve aşırı kolay,rahat bu sektör için bence aman aman bir tecrübeninde olmasına gerek yok diye düşünyorum ikna ve etkili iletişim ile bir çok satış yapabileceğini düşünüyorum. Ben ne kadar emek o kadar karşılık gözüyle bakıp ona göre zaman ayırıyorum ve suanda gayet memnununum.

baskül ailesindeki güven pazarlama adi komandit ltd. şti. gibisin. bize her gün farklı bir şeyle geliyorsun.

Selamlar herkese doğrudan satış sektörüne girmek istiyorum ama kariyer basamaklarınıması daha hızlı bir şekilde tırmanabileceği ve nasıl başarılı olacağım konusunda hiçbir fikrim yok daha önce hiçbir tecrübem yok bana bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.

Başarılı olmak istiyor isen biraz üçkagıt bilmen önemli bilgen

Bu soruyu kendi tecrübelerimle beraber paylaşmak istiyorum çünkü etrafımdaki bir çok öğrenci arkadaşım aslında gelir sağlamak için iş arıyorlar. Onlarda kendi tavsiyem ve tecrübelerim ile Kendi kyani ile yapmış olduğum doğrudan satış iş ortaklığı önerdim ve şu anda Benden daha iyiler diyebilirim.

Vücudun nitrik oksit üretimini desteklemek Selamlar başlıkta yazılan vaat ile kyani origin ürünü kullanmaya başladımda daha birinci haftamda bir farklılık hissettim

• Beğen
Tepkiler: ne
Hayırlı işler bana da Bi siyanür varsa alayım.

Tam olarak nasıl bir farklılık? Konuyu biraz açar mısın bilgen.. engin görüşlerin bizim için çok kıymetli.

merhabalar 2020 kasım ayından beri doğrudan satış ile sağlanan Kyani markası ile ilgileniyorum Arkadaşımın komşusu sayesinde başladım bu işe ve işim bana iyi geliyor evde çocuğum var kimseye bırakıp her gün çalışamıyordum. Şuan gayet oturduğum yerden çalışabiliyorum bir yandan da çocuğumla ilgilenebiliyorum. Bence cocuklu anneler için gayet ideal eve ek gelir oluyor

Merhabalar birkaç haftadır kas kütlemi arttırmak için egzersiz yapyırum ama yeterli gelmediğini düşündüğüm İçin takviye yapmaya karar verdim. Sektördeki bir kaç markaya araştırırken kyani origin ürününü gördüm çikolata ve vanilya aromaları vardı içeriğinde bezelye proteini varmış hangisinin aroma olarak tadı daha iyi oluyor ?

Selamlar bi arkadaşım network marketing işine merak saldı. Bana da anlattı iş ortaklığı kurarak kendi işinin patronu olacağını söyledi. Çevresi szayesinde de ek gelir olarak bu işe girmeyi kafaya koydu. Bende önce bir o denesin memnun kalırsa bende gireyim diye düşünürken 3 ay bekledim. Baktım işler yolunda gidiyor ek gelir konusunda tatmin oldu.hemen kyani ile iş ortaklığı sağladım. Simdi istediğim yerde istediğim zamanda satışalrımı gerçekleştirerek kendime ek gelir sağlıyorum. Valla ek gelir arayışında olan arkadaşlarda varsa benden naçizene fikir olmuş olsun network marketing iyidir.

oh be... geldi benim iki gözümün çiçeği, özledim seni. dağıt şu üzerimizdeki kara bulutları, kyanile beni bilgen'im.

Geri