Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
Arkadaşlar selamlar son dönemlerde yakaladığım güzel fırsatı sizlerle de paylaşmak istedim. Pandemi sürecinde işten çıkarak kendi yöneteceğim bir işe girmeye karar verdim. Uzun araştırmalar yaptıktan sonra karşıma Kyani’nin iş fırsatı karşıma çıktı. Yapabilirsem kar yapamazsam da kaybettiğim bir şey yok sıfıra sıfır.

Ben pandemide alternatif olarak esimin eski giysilerini sattim, 1000 euroya yakin para yaptim.... tavsiye ederim...

uzun araştırmalar yaptıktan sonra karşınıza kyaninin iş fırsatı çıktığı için çok şanslıymışsınız...... bana onlyfans çıkmıştı.......

Merhabalar arkadaşlar antrenman sonrasında kullanmak için protein takviyesi arayısındayken kyani origin ürününü keşfettim instagramda, suanda da kampanyaları varmış yeni çıkan bir ürün merakla satın aldım gelmesini bekliyorum aranızda kullanan var mı ?

ben kullandım. kaslarım o kadar gelişti ki kanatlarımı kapatamaz oldum...

merhaba sn. bilgen.... viral konularınızı heycanla takip ediyorum..... eğer isterseniz belli bir ücret karşılığında 12 bin mesaj sayısı olan bu üyeliğim üzerinden viralini yaptığınız/yapacağınız ürünlerle ilgili yalan yorum kasabilirim....... ücret yorum başına olacaktır...... instagramda infulusırlar öyle yapıyo..... iletişim dm....... :emoji_nerd: #işbirliği

Selamlar Sizce de ek gelir için doğrudan satışı yapabilir miyim ? ben okuduğum deneyim yorumlarında kyani ile ilgili epey yorum gördüm mesela herkes kazancından da markadan da memnun görünüyordu

Bildiğin şeyi bize sorman çok saçma Sjsjssj

Arkadaşlar selamlar malum şu pandemi ekonomik olarak belimizi büktü. İşler baya düşünce ek gelir arayışına giriştim. Şu dönemde en çok tercih edilen iş kollarından Network marketingle ilgileniyim diyorum. Ürün sağlam olursa başarı imkansız değil bence. Kyani türkiye hakkında farklı platformlarda güzel yorumlar okudum. Siz bu markayı daha önce duymuşmuydunuz???

Geri