olay ne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cinsiyetçilerle ne ilgisi var? Erkekler pembe giyemez, erkekler küpe takamaz, erkekler uzun saçlı olamaz. Top sakal bırakana top musun? Saçını uzatana kız mısın? Salkalanı uzatana gerici misin? diyen bir sürü insan var. Bu cinsiyetçilik değil bence. Bazı insanların sabit düşünceleri var ve aksini asla yaptıramıyorsunuz. Bende nefret ederim böyle insanlardan canım sıkılırsa kışın tshirt bile giyerim. Kimse benim vücudumun ya da sağlığımın bekçisi değil.Yil 2022 hala kadın şunu giymesin,erkek bunu giymesin diyen cinsiyetçi cahil insanlar var maalesef. Kılik kıyafet adabi açısından bu eleştiri yerine göre yapılabilir fakat konu tatil. Banane yani bikinisinden, çocuk neyle girsin havuza pijamayla mi? Uzun kollu tesettürlü denize giren de gördüm. Öyle deşarj oluyor demek ki. Karşı cinsinin bikinisinden, mayosundan rahatsızlık ya da iradesizlik duyan hemcinslerinin plajına gidebilir tşk
Bende nefret ederim böyle insanlardan canım sıkılırsa kışın tshirt bile giyerim. Kimse benim vücudumun ya da sağlığımın bekçisi değil.
Üzücü.....düşünsene kızsın ama bikini giyemion yakışmıyor cnki .s qwe xd
Büyük bi devrim
Aferin böyle mesaj atarak 2 like fazla alırsın. Biraz kendinizi geliştirin. Her şeyde laf koymaya çalışarak farklı görünmeye çalışmayın.
Küsme gel.