Bikini giyme yaşı

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Erkek olmak ne güzel ya çek fileli deniz sortunu gir denize. Ay gotu göbeği de saldık nasıl sigacagiz bunun içine derdi de yok. Mis gibi

Yil 2022 hala kadın şunu giymesin,erkek bunu giymesin diyen cinsiyetçi cahil insanlar var maalesef. Kılik kıyafet adabi açısından bu eleştiri yerine göre yapılabilir fakat konu tatil. Banane yani bikinisinden, çocuk neyle girsin havuza pijamayla mi? Uzun kollu tesettürlü denize giren de gördüm. Öyle deşarj oluyor demek ki. Karşı cinsinin bikinisinden, mayosundan rahatsızlık ya da iradesizlik duyan hemcinslerinin plajına gidebilir tşk
Cinsiyetçilerle ne ilgisi var? Erkekler pembe giyemez, erkekler küpe takamaz, erkekler uzun saçlı olamaz. Top sakal bırakana top musun? Saçını uzatana kız mısın? Salkalanı uzatana gerici misin? diyen bir sürü insan var. Bu cinsiyetçilik değil bence. Bazı insanların sabit düşünceleri var ve aksini asla yaptıramıyorsunuz. Bende nefret ederim böyle insanlardan canım sıkılırsa kışın tshirt bile giyerim. Kimse benim vücudumun ya da sağlığımın bekçisi değil.

Ne giyerseniz giyin ama mayokini denen ucubeden uzak durun.

düşünsene kızsın ama bikini giyemion yakışmıyor cnki .s qwe xd

yas kac olursa olsun bikiniden vazgecilmez. gecen sene bi defa mayo hatasına düstüm cok güzel diye, göbeyim pişti. töbe bi daha hayatta giymem

iskeleden aşağı kendimi denize atmaya gidiyomuşum da akıllı saattimden "anlaşılan yürüyüş yapıyorsunuz" bildirimi geldiğini görünce ağlaya ağlaya eve dönmüşüm gibi bi gün..........

Aleyna tilki gibi vücudunuz yoksa bikini giymeyin lütfen. herkes bikiniyi tasiyamaz

giyiyorum çümkü yakışıyor... yakışır yakışmaz ölene kadar da giyeceğim çümkü canım öyle istiyooo...

Geri