Bence her yaştan kadın giyebilir. giyelim giydirelim. yalnız eskiden sevmediğimiz mayoları daha çok sever duruma gelmek biraz kırıcı. sanırım yaşlanıyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O mayolari buyuk memeli kadinlar giyince memeleri asagidan bantlamislar gibi duruyor hshsh.cillopsu bikinilere bayılırız, isteyen giysin ilgilenmiyorum… ayrıca mayoların moda olmasına sevinsek de bazı mayoların memesiz ya da dimdik memeli kadınlar için olması kalp kırıcı. memesizlerin intikamı yakında sinemalarda. gerçekten küskünüm. varlığıyla mutlu olamıyorsak niye varlar lanet olsun bu düzene. kahrolsun bu düzen!
+1O degil de cocuklar, zaten mayo veya bikini giyip, super cekici kadin ben 40 yilda bir rastliyorum. Herkeslerin, ya gobusu, ya seluliti, ya baska bir sorunu var zaten. Cok da problem etmeyip, hangisini istiyorsaniz onu giyinin : ))
Ama erkekler slip mayo giymesin, goz zevkimiz bozuluyor.Sortunuzu giyin insan evladi gibi
Yakarız o sahilleri… fashdjjd
bikini yakismayan kadin gitsin köyde yaşasın. herkes tasiyamaz bikiniyi