Bikini giyme yaşı

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Bence her yaştan kadın giyebilir. giyelim giydirelim. yalnız eskiden sevmediğimiz mayoları daha çok sever duruma gelmek biraz kırıcı. sanırım yaşlanıyorum..

ben de mayolari daha cok begeniyorum. tabi hepsi degil, ama bazi modeller asiri asiri guzel. yillaaaar once kullandigim bir mayo vardi. onu bulsam sevincten havalara ziplarim herhalde.

Bir apulu, bir ampulle degil,binbir ampulle kirmak gerek.

Bikini giymenin yaşı olmaz çünkü çoğu insan bikiniyi sağlık açısından tercih ediyor. Böbrek hastalığı yaşamak istemeyen kadınlar, bikini kullanmakta sakınca görmüyorlar çünkü konu görsellik değil ancak toplumda böyle bir dayatma var ve sadece manken gibi fiziği olan kadınlar tercih edebilirmiş algısı yaratılıyor.

Plajlarda yaşı genç ancak kilolu kadınlardan tutun da 50 yaş üstü birçok kadın bikini kullanıyor.

cillopsu bikinilere bayılırız, isteyen giysin ilgilenmiyorum… ayrıca mayoların moda olmasına sevinsek de bazı mayoların memesiz ya da dimdik memeli kadınlar için olması kalp kırıcı. memesizlerin intikamı yakında sinemalarda. gerçekten küskünüm. varlığıyla mutlu olamıyorsak niye varlar lanet olsun bu düzene. kahrolsun bu düzen!

Yaşı yok, mayo da bikini de giyilebilir. Göze hoş gelmeyen zaten ikisinde de gelmiyor sorun yok o yüzden xd

cillopsu bikinilere bayılırız, isteyen giysin ilgilenmiyorum… ayrıca mayoların moda olmasına sevinsek de bazı mayoların memesiz ya da dimdik memeli kadınlar için olması kalp kırıcı. memesizlerin intikamı yakında sinemalarda. gerçekten küskünüm. varlığıyla mutlu olamıyorsak niye varlar lanet olsun bu düzene. kahrolsun bu düzen!
O mayolari buyuk memeli kadinlar giyince memeleri asagidan bantlamislar gibi duruyor hshsh.

O degil de cocuklar, zaten mayo veya bikini giyip, super cekici kadin ben 40 yilda bir rastliyorum. Herkeslerin, ya gobusu, ya seluliti, ya baska bir sorunu var zaten. Cok da problem etmeyip, hangisini istiyorsaniz onu giyinin : ))

Ama erkekler slip mayo giymesin, goz zevkimiz bozuluyor.Sortunuzu giyin insan evladi gibi

Yil 2022 hala kadın şunu giymesin,erkek bunu giymesin diyen cinsiyetçi cahil insanlar var maalesef. Kılik kıyafet adabi açısından bu eleştiri yerine göre yapılabilir fakat konu tatil. Banane yani bikinisinden, çocuk neyle girsin havuza pijamayla mi? Uzun kollu tesettürlü denize giren de gördüm. Öyle deşarj oluyor demek ki. Karşı cinsinin bikinisinden, mayosundan rahatsızlık ya da iradesizlik duyan hemcinslerinin plajına gidebilir tşk

yıl 2022 suya giysiyle giriyoruz. inanılır gibi değil.

İnstagramda takip ettiğim bir kadın, yıllarca selülit vs gibi sebeplerden ötürü bikini giyememiş. Bu kadın mutsuz bir evlilik içindeydi ve ayrıldıktan sonra kendisini her haliyle seven ve bunu sonuna kadar hissettiren bir adamla yaşamaya başladı. Onunla birlikte kusur olarak gördüğü yerlerini de sevmeye başladı. Geçen gün yıllar sonra ilk kez bikini giymekten bahsediyordu ve çok mutluydu.
Hayatımıza giren insanların bizde kusur gördüğü şeyleri biz de kusur olarak görüp üstünü kapatmaya çalışıyoruz ne garip. Oysa ki sevgiyle bakınca her şey güzel.

Konuyu görünce geldi öyle aklıma. İsteyen istediği yaşta giyer tabiki efem.

O degil de cocuklar, zaten mayo veya bikini giyip, super cekici kadin ben 40 yilda bir rastliyorum. Herkeslerin, ya gobusu, ya seluliti, ya baska bir sorunu var zaten. Cok da problem etmeyip, hangisini istiyorsaniz onu giyinin : ))

Ama erkekler slip mayo giymesin, goz zevkimiz bozuluyor.Sortunuzu giyin insan evladi gibi
+1

7C921871-9A64-4C9B-B906-2C63E6403D25.jpeg
EB525936-B23F-402B-A2B9-1740CD7E342D.jpeg

suwen’in neden “içimde suwen var” diye yola çıktığı belli oldu… dışına yaptıkları korkunç. :/ çıplak girin daha iyi hanımlar. batış yaşarken size de çekim yapıyorum, rica ederim.

Geri