Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kam një javë që kam ndjenja të përziera. Që kur vëllai im kaloi një proces të vështirë, unë kam përjetuar emocione shumë të ndryshme.
Do të bënim një fëmijë, unë do të bëhesha teze për herë të 3-të, por nuk ndodhi. Fatkeqësisht, zemra e vogëlushit tim u ndal në muajin e 4-të.
Mbrëmë në ëndërr një fëmijë po qante, po qan që të dëgjojë zërin e këtij nipi. kam degjuar nje ze kaq te bukur..
Në këto kohë kur humori im është i paqëndrueshëm, gjithçka është paksa e fikur, gjithçka është pak pa shije dhe e thartë..

Bugün acayip duygu doluyummm...
BABAM'I çok özledimmmmmmmm kokusu burnuma burnuma vuruyorrrrrrrrrrrrrrr...
BABA seni çok özledimmmmmmm korkuyorummmmm çok korkuyorummm sesini kokunu unutacağım diye....

Bu hayatta en en çok bundan korktummm sesini ve kokunu unutmaktan...

Bazen çok sevseniz de değer verseniz de öldürürsünüz çok sevdiklerinizi ...Böyle olması gerekiyordu demek ki , kırmadan daha fazla yıpratmadan ...Her zaman ne olursa olsun sahip çıktım , değer verdim , küçük bahanelerle kırılmadım kaçmadım... aramaktan vazgeçmedim kin beslemedim...Ama artık vazgeçiyorum. Hayat sana güzel günler getirsin arkadaşım/dostum ...Hoşçakal.

23.03.2022 Çarşamba...
Aras'ımız dünyaya geldi .. Ve o gün tüm gün boyu hastanede babam olsaydı şuan şöyle yapardı , şunu derdi vs kafamda canlandırdım. Ne zaman biri birşey dese babamın tebessüm ettiğini gördüm hissettim. O gün hep güldü babam ben öyle hissettim ve yüzünü gördüm hayalimde hep. O gün 2 kat mutlu oldum hem babamı hissettim hem hala oldum.. Çok değişik duygulardı son zamanlarda bu kadar güzel bir gün geçirmemiştim.

Sensiz günler hızla akıp geçiyor.. Aras doğduğundan beri farklı bir huzur doldu içime bilmiyorum neden öyle hissettim ama galiba senin buna çok sevindiğini hissettim BABA.
Ne emanet ettiysen bana hepsine sen gibi sahip çıkıyorum. Yapmak istediklerinin listesini sormuştum sana beraber gülerek cevaplar vermiştik.. Çok şakalaşır yaşım kaç olursa olsun küçük bir kız çocuğuymuşum gibi benimle oynardın. Kocaman ellerini özledim BABA.. Beni tek elinle kaldırışını, sana sataşmayı, seni öpmeyi , sevmeyi , kokunu, sana sarılmayı, boynuna atlamayı, çok özledim BABA...
Her cumartesi yarın planın ne dundişim evde kalıp annen gibi temizlik yapmayı düşünmüyorsun değil mi ?
Sen planlarını yap gerekirse ben annene yardım ederim sen gez toz hayatın keyfini çıkar demelerini özledim be BABA...
Ara sıra dertleşirdik ...sana her şeyi anlatırdım ... Bana akıl verirdin asla ters davranmazdın... O zaman baba gibi değil iki arkadaş gibi sohbet eder dertleşirdik, o günleri de çok özledim BABA...
Yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor ... Arabada giderken ben kullanayım mı baba dediğimde hiç tereddüt etmeden geç hadi demeni , bana çok güvenmeni o hisleri çok özledim BABA...
O kadar güzel anılarımız var ki seninle dolu dolu bir babanın bir aileye ayıracak tüm güzellikleri sen ayırdın bize bu yüzden sana sonsuz teşekkür borçluyum...iyi ki benim babam olmuş ve bana bu dünyada çok güzellikler sunduğun için teşekkürler.
Depremde yerleştiğim yurttan kaçarken bile tek yoldaşım sendin bak burda göz yaşlarım yerine bir tebessüm oluştu yüzümde ... Nasıl planımızı tıkırında işlemişti ama sen benim canım ibişkomsun....
Yaşadığımız zorlu süreçte hastalığında bile bizi mutlu etmenin peşindeydin ... Hİç bir zaman ne kendini ne bizi üzdün umudumuz hep birlikte vardı ama maalesef 1 yıl uzatabilmiştik o umutlarımızı.
En son evden çıkıp hastaneye giderken ağzından kaçırdığın bir cümle vardı ...
Baba 1 hafta kalır döneriz arkadaşın çok sıkıldın diye sana değişiklik olsun diye yatırıyor hastaneye...
Ben dönemeyeceğim dedin... O an sadece ben duydum ve ne diyorsun anlamadım dediğimde beni çok güzel geçiştirmiştin orda... Gittik baba ve senin dediğin gibi dönemedin geri:(
Herşeyimizi çok özlüyorum ama asla isyan etmiyorum benimle olduğunu her zaman hissettirdiğin için tşkler BABA...
Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum sesini ve kokunu unutturma bana olur mu?

Harika bir baba kız ilişkisi, okurken bayağı duygulandım ve kendimi zor tuttum. Nur içerisinde yatsın güzel baban.

Geri