Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Për herë të parë në një kohë të gjatë, ndihem shumë e pakënaqur ... Mendoni komente pozitive, ndoshta për diçka, pa u empatizuar me mënyrën se si njerëzit ndiejnë për ju, më lodhni. Sidoqoftë, shpirti im është si një vajzë e vogël, një vajzë e çmendur djallëzore, zemra e së cilës gjithmonë valëvitet dhe përhap lumturinë rreth saj ... Më mungon shumë babai im dhe mungesa e tij po më dëmton çdo ditë e më shumë. Ai gjithmonë thoshte se unë do të qëndroj pas jush pa marrë parasysh çfarë, pavarësisht se cili është vendimi juaj.

Ndihem sikur nuk kam me kë të flas pasi mund të flas me të, ndërsa nëna ime, e dua shumë dhe ajo është gjithmonë me mua, por jo si babai im, babai im është më konstruktiv, nëna ime është pak më shumë i rreptë, ne nuk e dinim se cili ishte rregulli me babanë tim. Ai trishtohet kur jam i trishtuar, ai është i lumtur kur unë jam i lumtur. Por ndonjëherë kjo nuk ndodh ...

Babi, më mungon shumë, më mungon që të më përqafosh me duart e tua të mëdha dhe të më hedhësh në ajër, më ka marrë malli të bësh shaka me mua. Edhe pse kemi parë filma Kemal Sunal shumë herë, më ka marrë malli të tregoni skenat ndërsa shikoni .. më ka marrë malli për të qeshurën tonë ...

Energjia ime sot është shumë e ulët :(

Ne kaldı, biliyor musun?
Akşamlar kaldı, akşamlarda parmak izlerin
Toplandım, çektim gittim sandım
Gidememişim, gidemiyorum
Ne kaldı, biliyor musun?
Olasılıklar ve sakladıkların
Kırıp döktükçe silinir sandıklarım
Silememişim, silemiyorum
Sön anlama beni, beni hiç anlama
Bir kibrit çöküyüm
Rüzgarında ben alıştım zamanla
Kendime çarpmaya
Beni hiç anlama
Ne kaldı, biliyor musun?
Akşamlar kaldı, akşamlarda parmak izlerin
Ve ben kaldım, eskimiş bir ben
Ve yüzümde parmak izlerin
Ne kaldı, biliyor musun?
Olasılıklar ve sakladıkların
Kaçıp gidince biter sandıklarım
Kaçamamışım kaçamıyorum
Bir kibrit çöküyüm
Kendime çarpmaya
Beni hiç anlama
Bir kibrit çöküyüm
Kendime çarpmaya
Beni hiç anlama

Mbrëmë pata një ëndërr shumë të çuditshme. Teksa po ecja nëpër turmë, nipi më vuri një kurorë të gjelbër në kokë dhe të njëjtën ia dha nuses, por nusja ma hoqi kapelen nga koka. Prej aty, shkuam në një hotel, dhoma e hotelit ishte shumë e ndërlikuar, gjithçka ishte në dispozicion, ishte një dhomë tjetër e vogël për sy, dhe kishte një filxhan çaji në atë dhomë, i përkiste një ushtari në tavolinë, dhe kishte ushtarë. ' rroba. Meqenëse kishte një punë urgjente, u largua menjëherë dhe shkoi në punë, nga xhami i dilte tym. Dola nga ajo dhome, kur shkova ne dhomen tjeter te madhe, ishte nje vend kuq, ishte shume i bukur, kishte nje jastek me xhufka..
Ishte pak ndryshe, pak ndryshe, e pashë babin duke fjetur, pastaj ishte pak i çuditshëm, më dukej qesharake...

Geri