Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Përshëndetje, kam ëndërruar ëndrra të çuditshme për shumë ditë që kur fqinji ynë i ardhshëm u aksidentua, mendoj për fëmijët e tij, kështu që jetimët e mi të mos rriten. Jeta është një ditë këtu, duhet të përqafojmë fort të dashurit tanë.

Bugün benim için çok anlamlı çok özel bir gün 2009 yılında tamda bugün bu saatlerde teyze olmuştum hastanenin doğumhane kapısında bir an önce Efe'nın gelmesini bekliyordum o kadar heyecanlıydım ki ...
Aman Tanrım Efe geldi Bebek künyesiyle annesiyle birlikte odayaaa o anların yazarken şuan gözümde canlanması muhteşem bir ambiyans ...
Babası Efe istiyordu ben teyze olarak Yağız istiyordum ama tabiki de sadece istiyordum olsun demiyordum bir kaç saat sonra eniştem geldi kimliği verdi bana kimlikte Efe Yağız yazıyordu benim mutluluğum daha da katlandı tabiki havalara uçuyorum:=)
10 kez büyük organizasyonlarla sürprizlerle kutladım Efe Yağız'ın doğum gününü ama bu sene ve geçen sene sadece aile büyüklerimiz arasında bir pasta keserek kutlıcas...
Benim en kıymetlin dünyalara bedelim iyi ki doğdun teyzem..
iyi ki varsın bebeğimmm...

Bazı kadınlar kaç yaşında olursa olsun, içinde uçan balon telaşıyla dans eden küçük bir kız çocuğu taşırlar… Abartılı sevmeleri, saçma sapan halleri ve dudak büzüp şımarıkca omuz silkmeleri hep bu yüzdendir… Ve saklambaç oynarken bir kuytu köşede uyuyakalmak kadar olasıdır onlar için oyunu kuralına göre oynamamak… İçinden geldiği gibi davranan, aklına ilk geleni konuşan, çıplak ayaklı dağınık saçlı bahçe düşesleridir bazı kadınlar… Gülümsettiğiniz zaman küçücük göz bebeklerinin içine, sizi nasıl da kocaman yerleştirdiğini hayretle izlersiniz… Seviyorsa ruhunuzu, sesli kahkahalar atar yanınızda ve kıymetinizi derinden hissedersiniz… Babasına ilk kez pişirdiği kahveyi taşıdığı gün olduğu kadar heyecanlı sevebilen kadınlar… Ne kadar itina etse, o kadar tökezleyebilen, sağa sola saçılan düş kırıklarını toplarken bağıra bağıra ağlayabilen gerçek kadınlar diyorum beyler… Şanslıysanız onlardan biri mutlaka dokunur hayatınıza… O zaman sakin olun… Kalbindeki tırtıllara koza olun… Düşmekten yorulmuştur, yapabilirseniz eğer bir hurma dalı olun… Kırılgan kalbine sığınak olun… Sonra yaslanın ruhuna ve hiç susmayan bir şarkı olun…

“Ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun” der Gorki: İzahını Sartre yapar; “Uyursan gece biter, uyuyamazsan sen." Son noktayı Freud koyar: “Çok uyumak kaçmaktır, uyuyamamaksa yakalanmak." Uyku, bizi bu dünyadan kurtarır. Ama sonsuza dek değil.

Përshëndetje, gjëra shumë të mira më ndodhën ditën tjetër, por këtë herë më preku shumë ... Ditën e ndeshjes së kampionatit të Beşiktaş, ne bëmë programin tonë për të parë ndeshjen me motrën time të familjes, ne vendosëm pajisjet për transmetoi ndeshjen, ne e zbukuruam dhomën në të zezë dhe të bardhë me nipat e mi. Unë isha gati, ne ishim më të ngazëllyer, ndeshja po vinte nga mbrapa në TV për 1,5 minuta apo më shumë, Efe ishte vazhdimisht atje kur ai tha se mbylla macho, ai nuk mund të qëndronte kur u shënua një gol, dhe gjithçka po ndodhte ashtu siç dëshironim në pjesën e parë, ne ishim shumë të lumtur, por megjithëse futbolli që luajtëm nuk na kënaqi shumë, shpresat tona u rritën më tej nga kundërshtarët tanë për të shënuar gola ... kur filloi pjesa e dytë, të gjithë po shikonin ndeshjen në heshtje, nipi im po kontrollonte përsëri makot, ne ishim ulur dhe po ngriheshim, dhe nga rruga, i dashur im, i cili nuk ka asnjë lidhje me lojë por po e shikoj, po e shikoj bla bla bla bla tha sytë e mi ishin mbushur **Spam/Adversiting** shumë të dashurit ishte një ndjenjë perfekte. Dikush që nuk është si thotë hajde për ty dhe ai thotë se nuk duhet të trishtohet. Nuk mjafton të thuash që po vijmë nga prapa, nipi im u hodh mbi mua dhe ne u përqafuam dhe qamë për saktësisht 10 minuta kur ai tha djepi kampion ... Ishte nje dite e mbushur me kujtime te mira, desha qe ajo te mbetet si kujtim pasi keto jane vendet me te rendesishme: =)

Nedense bu şarkıda Yasin geliyor aklımaa o kadar çok sevdi ki o kadar güzel sevdi ki beni 4 sene boyunca onu sevmemi bekledi öyle sesiz sakince uzaktan sevmeye devam etti . Hayatımda tanıdığım en merhametli adamlardan biriydi.Beni incitcek diye ödü kopardı ben hiç sevgili olarak göremedim o ise çok sevdi hayat işteeee...
Evlendi şimdi bir kızı var Rabbim eşiyle kızıyla huzurlu uzun yıllar nasip etsin hakediyor...

Geri