Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
“Bir çiçek büyütmeye, bir kediyle arkadaş olmaya, bir şarkıya bağıra bağıra eşlik etmeye, bir filme deli gibi ağlamaya, bütün mısralarının altını çizebileceğim kadar güzel bir şiire, bir mektup almaya, bir de bir zambağa siz diyen birine ihtiyacımız var.”
MERHABA...

Yazacak o kadar çok cümlem var ki anlatacak o kadar çok şey var ki içimde ki sessiz çığlıklarımla bugün ve yarın dokunulmaz bir sızı içinde olacağım her zaman var olan bu acı şiddetli ve içinden çıkılmaz bir hal alacak eğer bu iki günde kalbinizi kırarsam haddimi aşarsam lütfen kaile almayın ve beni hoşgörün ben bende değilim:(
23.11.2015

24.11.2015 :(

Herkes her şeyi istediği ve işine geldiği gibi anlamakta özgür. Beni yeterince tanıyamamış ve anlamamakta ısrar eden kimse için çaba sarf edemem. Beni tanıyan zaten sınırlarımı bilerek davranır. Anlamak isteyen sessizliğimden bile bir anlam çıkarır. Zorlamaya gerek yok bazen.

Zora düştüm atlattım. Dara düştüm atlattım. Bir başıma kaldım, atlattım. Kendi evim üstüme yıkıldı, atlattım. Boğazıma düğüm ettiğiniz ne varsa, atlattım. Dostumun düşmanlığını, sevenin vefakarsızlığını bile atlattım. Kendimle kanlı bıçaklıydım ben onu bile atlattım.

Bana hiç kötülük yapmak için kötülük yapılmadı ben hep gereğinden fazla değer verdiğim zamanlarda üzüldüm. Çünkü birine olması gerekenden fazla anlam yüklediğinizde beklentileriniz de ister istemez büyüyor. Keşke o dozu aşmamanın bir yolu olsa.

öyle güzel bir rüya olunur mu be adam seni özlediğimi nasılda biliyorsun sessizce geliyorsun hiç konuşmuyor sadece bakıyorsun her zaman öyleydi ama sen hep demek istediklerini bana gözlerinle anlatırdın bu yüzden zorluk çekmiyorum.
O açık mavi gömleğiniz yok mu ah yok mu bayım bitiyorum ona birde açık gri kumaş pantolonunuz yeni ütülenmiş jilet gibi ...saçınız her zaman ki gibi yana taranmış suradınızda bebeksi bir tebessüm ah be adam ne kadar da özlem kokuyorsun rüyamı kokladım ve hala burnumda kokun şuan...
Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığın için teşekkürler kahramanım en büyük aşkım ne zaman canım sıkılsa rüyalarıma gelip beni tebessümle uyandıran adam seni çok seviyorummmm çok özledim seni gittiğin yerde rahat uyu bebeğim canım aşkım benimmm ibişkommmm canım babam....

Gün çok mu güzel arabesk müziklerle uyansakta gün çok güzel beee hayat yine de çok güzel ibişim öyle dedi elimi tuttu ve her zaman yanındayım bebeğim der gibi baktı gözyaşım pıtt mutluluktan ama senin kızın olmak ne güzel be adam yıllarca hem baba hem en yakın arkadaş oldun bana seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm biliyorsun değil mi?

“kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiğini, yenemediğini, kimlerin yanında olmak istediğini, nelerin başını ağrıttığını, neler hissettiğini,neleri hissetmekten korktuğunu, içini, senden daha iyi bilemez. o yüzden dik yürü hep. kendine sadece kendin lazımsın.”

Hayat çok kısa. İdealleriniz, arzularınız ve en önemlisi sevginiz için yaşamayı unutmayın. Kalpten istediğiniz her neyse onun için mücadele etmeyi bırakmayın. Eğer inanıyorsanız yollar size kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudunuz yanınızda olduktan sonra yollar hep gökyüzü.

giphy.gif

Yine keyfim yerindee:=)))))))))))

Geri